Veliki rad hrvatske umjetnice OKO krasi poznati francuski festival

Veliki rad hrvatske umjetnice OKO krasi
poznati francuski festival

OKO NASLOVNA XY2

Drugo izdanje međunarodnog festivala Concrete Rose u Toulouseu u Francuskoj posvećeno je urbanim praksama i umjetničkim izvedbama. Festival dovodi francuske i međunarodne umjetnike koji svojim djelovanjem pokazuju novo stvaralaštvo i oplemenjuju ulice tzv. Pink Cityja već nekoliko godina.

OKO

OKO

Zahvaljujući ovom festivalu i svima koje je on doveo u grad, Toulouse se stavio na europsku, no i svjetsku kartu suvremene umjetnosti, no i graffita koji u potpunosti dolaze do izražaja u ovogodišnjem izdanju.

oko 2

Uz renomirana imena festivala, u programu festivala sudjelovala je i hrvatska umjetnica OKO, čiji je rad izložen na posebnoj umjetničkoj intervenciji – ‘facade05 by katie nat’ na Kate Nat Shopu koji već pet godina na ovaj način ugošćuje razne umjetnike.

oko 3

Za nekoliko dana otvorit će se i izložba slika, gdje će publika imati priliku vidjeti verzije klasicne renesansne slike iz kolekcije Fondation Georges Bemberg, na kojoj će, osim i na već otvorenoj izložbi grafika, također svoje platno izlagati i naša OKO.

oko 1

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori