Kako u novoj godini ispuniti baš sve obaveze koje vas čekaju u jednom danu?

Kako u novoj godini ispuniti baš sve obaveze
koje vas čekaju u jednom danu?

Nema sumnje da nam u današnje vrijeme, kada svi negdje žurimo, pokušavamo pratiti brz radni tempo i odraditi silne obaveze, papir ponovno postaje najbolji prijatelj. U nemalom broju slučajeva, kada nam se dogodi propust, nešto zaboravimo ili ne stignemo, same sebi znamo reći ‘trebala si to zapisati’ ili ‘trebala si se bolje organizirati’. Pa onda napokon zaključimo da ćemo drugi puta pametnije i počinjemo razmišljati o kupovini rokovnika/organizatora na čije ćemo stranice moći pretočiti cijeli svoj dan, tjedan ili mjesec i uz pomoć njega voditi bolju evidenciju toga što smo odradile, što trebamo u datom trenutku odraditi i što nas sve čeka u skorijoj budućnosti. Papir u tom kontekstu postaje još veći oslonac od tehnologije, jer je taj naš rokovnik uvijek tu uz nas, nadohvat ruke, pregledan je i pouzdan…

Omiljeni ženski rokovnik brojnih Hrvatica

Sve su to epiteti koji opisuju i Ženski rokovnik, hrvatski brend rokovnika za žene koji je nastao prije 11 godina i od tada do danas uspio u svom cilju da postane praktičan alat kojim će njegove korisnice planirati svoje obaveze sa stilom, ali i s velikim uspjehom. Ženski rokovnik od samih je početaka plijenio pozornost dizajnom i vrlo se brzo istaknuo u masi dotadašnjih ‘dosadnih’ rokovnika, koji nisu bili ni lijepo dizajnirani ni pretjerano praktični za korištenje.

Ženskom rokovniku najprije su nas privukle njegove naslovnice s mudrim izrekama, koje su izazvale veliku pozornost domaće publike, a zatim nas je i sadržajno uspio osvojiti, jer njegove stranice pomogle su nam olakšati, organizirati i racionalizirati prenatrpanu svakodnevicu.

Ženski rokovnik ima nove naslovnice

Ženski rokovnik i u 2020. godinu će ući sa stilom, ali i nekim novostima u dizajnu sadržaja koje će oduševiti njegove korisnice, bilo da su one supruge, majke, studentice, same svoje šefice ili rade ‘klasično’ od 9 do 5. Od postavljanja ciljeva vezanih uz karijeru, vježbanje i pravilnu prehranu, preko organizacije slobodnog vremena za obitelj do planiranja važnih životnih događaja, Ženski rokovnik i u 2020. će godini biti tu za nas, ma kako god izazovni dani bili pred nama.

10 novih naslovnica povezuje jednostavnost

Tako će s novom verzijom rokovnika koji je osvojio Hrvatice biti napravljen veliki zaokret u smislu njihove edukacije kako da učinkovito raspolažu vremenom, dok je on sam malen, sladak i jednostavan te će uljepšati baš svaku torbicu, a i Instagram fotografiju. U prodaju dolazi ukupno 10 novih naslovnica, a zajednička im je poveznica jednostavnost. Podsjetnik je to da stvari u životu trebaju biti upravo takve – pojednostavljene do maksimuma kako bi iz njih izvukli ono najbolje.

Iza brenda Ženski rokovnik stoji Dunja Tadić, koju je vlastiti život ispunjen obavezama nagnao na kreiranje rokovnika i koja ga je kroz godine nastavljala razvijati do savršenstva, uvijek svjesna toga što treba ženi modernog doba. Kako ona doživljava svoj Ženski rokovnik, kako ga koristi i zašto joj je potreban, otkrila je u nastavku:

“Ne postoji obaveza koju ne zapišem u rokovnik, jer ih tako ne zaboravljam. Planiranje mi daje osjećaj sigurnosti te prostor da budem sama sa svojim mislima. Na listu prvo zapišem sve čega se sjetim, a onda određujem tri ili pet prioriteta. Jedna od tih stvari obavezno mora biti ona koja će me približiti cilju. Zatim ponovo gledam popis i razmišljam što bih još trebala napraviti. Te stvari prebacujem ispod prioriteta, a onda odredim još dvije kategorije – što bih mogla i što bi bilo lijepo napraviti. Ako je nešto ostalo na popisu, provjeravam jesu li stvari koje mogu delegirati ili eliminirati s popisa.”

Sve nove naslovnice i rokovnike za 2020. godinu pronađite na web stranici Ženskog rokovnika.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori