Šarmantni tanjurići nizozemskog brenda divan su dodatak svakoj kuhinji

Šarmantni tanjurići nizozemskog brenda
divan su dodatak svakoj kuhinji

@de_kaartjes_kamer

Svako kućanstvo ima barem jedan poseban komad koji nosi neku svoju priču. Najčešće su to servisi za posluživanje poput porculanskih čajnika i šalica ili pak keramičkih pladnjeva i tanjurića koje su koristile još u mlađim danima naše bake.

Vrijeme piknika već je stiglo, baš kao i sezona vjenčanja pa ako ste u potrazi za nečim originalnim, tanjuri nizozemskog brenda privukli su nam pozornost. Šarmantni tanjuri u minimalističkom stilu divan su poklon s porukom, ukras, ali i pribor koji će uljepšati postojeći kuhinjski asortiman.

Šarmantni tanjuri De Kaartjes Kamer

@de_kaartjes_kamer

U poduzetničke vode neki kreću planirano dok drugi u njima zaplivaju sasvim slučajno. Barem je tako bilo u slučaju Karin Cuypers, osnivačice brenda De Kaartjes Kamer. Naime, Nizozemka sa završenim studijem grafičkog dizajna iz hobija je krenula oslikavati tanjure. Iako je prvenstveno svu inspiraciju slikala na papiru ubrzo je, potaknuta pozitivnim reakcijama prijatelja i okoline odlučila svoje vještine testirati na novoj razini. Tanjuri i zdjelice dolaze u nekoliko veličina, a cijelu kolekciju potražite na službenom web-shopu.

Poklon s porukom kao lijepa uspomena

@de_kaartjes_kamer

Nekada davno, tanjuri su se vješali na zid i služili kao svojevrstan ukras i zamjena za slike s okvirima. Tako je na ideju da oslika komad posuđa došla i Karin, a brojni upiti za originalne rukotvorine odmah su pristigli čim je objavila prve fotke na svom profilu. Bijeli tanjuri oslikani minimalističkim stilom u kontrastnoj crnoj boji divan su poklon koji možete personalizirati značajnom porukom. Ako volite dekorirati hranu i stilizirati ju za slikanje – s tanjurića De Kaartjes Kamer nećete odoljeti posluživati sve raskošne ljetne deserte.

@de_kaartjes_kamer
@de_kaartjes_kamer

Foto: Instagram (@de_kaartjes_kamer)

Učitati još
Zatvori