Hrvatski brend Daisy radi precool ruksake

Hrvatski brend Daisy radi precool ruksake

Dizajnerski ruksaci posljednjih su godina doživjeli veliki trendovski boom jer osim što su praktični i idealni za razne situacije, dolaze u raznim veličinama i s uzorcima koji očaravaju. Daisy art studio iz Rijeke svojim ručno rađenim ruksacima osvojio nas je na prvu.

Daisy art studio

Nekada je ruksak podrazumijevalo torbu punu školskih knjiga ili opreme za odlazak na izlet. Danas je dobar ruksak statement komad koji ide uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju. Oni minimalističkog izgleda sa specifičnim detaljima posebno su popularni, a hrvatski dizajneri bez problema mogu stati uz bok svjetskima kada su u pitanju i izgled i kvaliteta. Jedan od takvih brendova je i Daisy Studio iz Rijeke koji se posebno ističe romantičnim trendi uzorcima i oblicima.

Handmade

Ručno rađeni rolltop ruksaci idealni su za sve dnevne kombinacije, a zbog svoje veličine i oblika u njega možete staviti gotovo sve što vam treba da preživite dan. Idealni su za kreativce i one koji stalno negdje jure, jer su praktični i funkcionalni. Od svih uzoraka najviše nam se svidio ovaj s oblacima, a već ga vidimo i kao potencijalan poklon pod bor dragoj osobi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori