Kako je izgledao veliki Graffiti Na Gradele party?

Kako je izgledao veliki Graffiti
Na Gradele party?

GNG 3

Prošle subote, 3. veljače održan je veliki Graffiti Na Gradele party u zagrebačkom SC-u. No, osim samog odličnog tuluma i mnogo zabave i plesa prethodilo je predstavljanje i razgovor s autorima graffiti & street art regionalne scene, a predstavili su i fotomonografije i knjige ‘STREET/ART/ZAGREB’ i “Street Art Belgrade” (Beogradski grafiti).

Graffiti Na Gradele u SC-u

Središnji dio programa bila je izložba mladih autora i autorica koji djeluju kroz Graffiti Na Gradele platformu. Posjetitelji su iz prve ruke mogli vidjeti, a i osjetiti, atmosferu koju donosi ovaj najbolji boutique festival u Hrvatskoj. Graffiti na Gradele okupio je na jednom mjestu cijeli niz domaćih umjetnika, od veterana street art i graffiti scene, do onih mlađih aktera, koji svojim vizijama u radu donose novu perspektivu.

GNG 4

GNG 1

Uz izložbu i razgovor, tj. okrugli stol, slijedio je party do ranih jutarnjih sati koji možda najbolje pokazuje duh festivala – uz mnogo umjetnosti dolazi i mnogo zabave tako da je osim već najavljenih DJ-eva Olivera (Bassinga, Krankšvester), Kune aka DJ Mashkay Bonbonoff, Zemba (BLAW:BLAW) i Reska (BLAW:BLAW), mikrofon preuzeo i Vuk Oreb, jedan od domaćih umjetnika (vizualnih, graffiti, no i glazbenika) što je dodatno začinilo atmosferu.

Kako je cjelokupan događaj izgledao možete pogledati na fotografijama u nastavku…

GNG 5

GNG 6

GNG 7

GNG 8

GNG 9

GNG 12

GNG 13

GNG 27

GNG 40

GNG 41

GNG 42

GNG 46

GNG 71

GNG 73

GNG 74

GNG 75

GNG 86

GNG 98

GNG 144

GNG 81

GNG 151

Foto: Marko Lopac

Učitati još
Zatvori