Journal na radaru: Uz ove postere proputovat ćete cijelu Hrvatsku

Journal na radaru: Uz ove postere
proputovat ćete cijelu Hrvatsku

One to one posteri

Ako nas je 2020. nečemu naučila onda je to definitivno osvještavanje hrvatskih ljepota. U nedostatku mogućnosti velikih putovanja van zemlje, mnogi od nas okrenuli su se istraživanju do sad neistraženih ljepota u našoj blizini. Ovo je idealno vrijeme za istraživanje turističkih blaga koje nas okružuju, a ako ste u deficitu inspiracije gdje otići za vikend, možda vam pomognu ovi posteri domaćeg brenda. Journal na radaru: One to one posteri s motivima hrvatskih gradova savršeno će se uklopiti u svaki interijer.

Hrvatske znamenitosti u vašem dnevnom boravku

One to one studio izrađuje postere s motivima hrvatskih gradova, njihovih znamenitosti i svih onih nekih detalja koje do sada možda niste uspjeli primijetiti. Posteri s ilustracijama na temu arhitekture specifični su upravo po tome. Rađeni su u visokoj kvaliteti kako bi se produžila njihova trajnost što ih čini idealnima za poklon. Osim toga savršeno će se uklopiti u bilo koji interijer, a dobar su poticaj da jesenski makeover vašeg doma započnete s jednim ovakvim primjerkom.

Journal na radaru

Journal na radaru nova je stara rubrika u kojoj redovito dajemo prostor kvalitetnim domaćim brendovima čije radove i sami obožavamo. Onetoone studio definitivno je na našoj listi, a svoj primjerak pronađite i vi u njihovom katalogu za 2020. Za početnu inspiraciju pogledajte fotografije.

Učitati još
Zatvori