I službeno je otvoren omiljeni artOmat!

I službeno je otvoren omiljeni artOmat!

Otvoren je deveti artOmat – nekonvencionalni umjetnički sajam. Sajam se održava u Meštrovićevom paviljonu, Domu hrvatskih likovnih umjetnika na Trgu žrtava fašizma 16, a biti će otvoren radnim danom od 15:00 do 21:00, u subotu od 11:00 do 22:00, a u nedjelju od 11:00 do 18:00.

Na artOmatu imate priliku upoznati i kupiti radove 80 autora koji djeluju unutar različitih područja likovne i primijenjene umjetnosti te modnog i produkt dizajna. Radovi koje prodaju najčešće su unikati ili su napravljeni u izrazito malim serijama.

U najkreativnijem okruženju u gradu, uz kupovinu možete poslušati i seriju razgovora s odabranim izlagačima pod nazivom artOmat Spotlights ili jednostavno uživati u druženju. 

Uz glazbenu podlogu PDV records-a, izdavačke etikete pokrenute od strane Pozitivnog ritma, i Adriatic Coasting-a, iza kojega stoje Pepi Jogarde i Nick Colgan, na artOmat-u ćete u petak moći poslušati dizajnericu i izlagačicu Linu Kovačević, a u subotu DJ Stankoffa.

Ulaz na artOmat i sve popratne programe je besplatan, a više možete saznati na službenim stranicama artOmata:https://artomatsajam.wordpress.com

Učitati još
Zatvori