Jeste li već zgrabili svoju Graffiti na Gradele majicu?

Graffiti na Gradele ima jako cool unisex majice

Graffiti na gradele su 2018. godine imali svoje najveće i najbolje izdanje do sada! Festival koji je kroz godine mijenjao vizuru Bola na Braču, dovodio mladost na otok i Boljanima ostavljao umjetnost na zidovima nastavlja sa svojom misijom urbanizacije otoka i odlične ljetne zabave.

Datumi koje smo si svi zabilježili u svoje rokovnike jesu od 25. do 27. srpnja! Bol će ponovno biti centar graffiti i hip-hop kulture s međunarodnim predznakom, a građani će se ponovno moći hvaliti da žive u gradu kroz koji ljeti cirkuliraju najveća domaća, regionalna i međunarodna imena ulične umjetnosti, hip-hop glazbe i ljudi nasmiješenih lica i preplanulih tijela. Do tada, Graffiti na Gradele donose jako cool sweatshirt majice! Ružičaste, žute, baby plave, sive, jarko crvene, bordo, sive i crne s prepoznatljivim Graffiti na Gradele znakom.

Vizual koji krasi poleđinu majice potpisuje Graffiti na Gradele umjetnik Sarme, dok je kampanju fotografirao Vjekoslav Azenić. Modeli su također iz Graffiti na Gradele ekipe – članovi grupa High5 i Krankšvester, a koje ćete imati prilike slušati i ovog ljeta u Bolu na Braču!

Dvoje sretnika i/ili sretnice moći će osvojiti ružičastu M ili sivu L majicu pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila GRAFFITI NA GRADELE RUŽIČASTA M tj. GRAFFITI NA GRADELE SIVA L  do 29. ožujka u 8 ujutro, kada ćemo objaviti sretnu dobitnicu i/ili dobitnika. Slobodno šaljite e-mailove za obje majice. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Foto: Vjekoslav Azenić

0