Genijalan kolekcionarski Dracula s potpisom hrvatskih autora

Genijalan kolekcionarski Dracula s
potpisom hrvatskih autora

Projekt „Dracula“ predstavlja razvoj i tisak kolekcionarskog izdanja istoimenog kultnog književnog klasika. Riječ je u cijelosti o hrvatskom proizvodu namijenjenom globalnom tržištu koje je već prepoznalo kvalitetu izdavačke kuće Amaranthine Books.

Kreativni koncept izdanja osmislio je kreativni direktor, Marko Matijašević, a za mnogobrojne ilustracije zadužen je poznati hrvatski ilustrator Vedran Klemens. Tisak je povjeren specijaliziranoj boutique tiskari Cerovski. Posebnost je tog izdanja u primjeni složenih tehnika tiska fosforescentnim bojama koje će omogućiti da knjiga bude osjetljiva na svjetlo kao i glavni lik Dracule. I ne, ne brinite se, Dracula neće na svjetlu izgorjeti ni svjetlucati.

Knjiga koja će poprimiti potpuno novo ruho uz jedinstvene ilustracije pružit će poseban kolekcionarski doživljaj. Amaranthine Books u skladu sa svojom misijom stvaranja luksuznih izdanja književnih klasika ovaj put odabire kultni roman Dracula, autora Brama Stokera. Nagrađivani tim kreativaca sastoji se od kreativnog direktora Marka Matijaševića, zaduženog za koncept i Vedrana Klemensa koji je prema tome složio dizajn i ilustracije, a tiskara Cerovski radi tisak naprednim tehnikama, primjenjujući fosforescentne boje. Kao što se može vidjeti knjiga je osjetljiva na svjetlost, baš kao i glavni antagonist knjige.

Učitati još
Zatvori