Ana Tevšić Nauković ima divne nove ilustracije kojima ćete poželjeti ukrasiti svoj dom

Hrvatska dizajnerica Ana Tevšić Nauković, prije nekoliko je godina u Dežmanovom prolazu stvorila svoj kreativni mikro kozmos i od onda nas oduševljava svakim novim projektom koji nosi njen potpis. Od tematski oslikanih izloga koji su postali među prepoznatljivijima u gradu pa sve do Aninih dizajnerskih proizvoda, koji ne samo upotpunjavaju, već i uljepšavaju naš svakodnevni život.

I u ljetnoj sezoni Ana za nas ima mnoge novosti. Osim što je nedavno promijenila koncept svog –L,A. design studija i dodala mu novu kreativnu platformu imena All That’s New, tu je i njena ABSTRACTS kolekcija ilustracija koja nas je osvojila na prvi pogled. Zato smo našu poznatu dizajnericu morale pitati više o novitetima na kojima je radila:

“All That’s New ime je pod kojim prikazujem sve svoje radove (ilustracije, projekte, proizvode, posebne narudžbe), kako nastaju i što me inspirira. Nakon 5 godina rada isključivo produkt dizajna, odlučila sam dati više prostora kreativnosti i naručenim projektima, što je dovelo i do novog weba www.allthatisnew.com putem kojeg sada prikazujem sve aktualne projekte i proizvode.  –Love, Ana. design studio ima dio toga u ponudi, poput ABSTRACTS kolekcije.

ABSTRACTS kolekcija sastoji se od 12 ilustriranih motiva inspiriranih zalaskom sunca, morem i ljetnim voćkama. Dostupne su u dva formata – A4 format (210 x 297mm) i A3 format (297 x 420mm) – po pristupačnim cijenama, a moguće ih je naručiti ovdje: https://bit.ly/2KYNXlw

Nama se već sad teško odlučiti za favorita između ovih 12 divnih ilustracija, no jedno je sigurno, koji god izabrali nećemo pogriješiti, a motivi iz ABSTRACTS kolekcije uljepšat će svaki kutak doma.

Foto: All That’s New

0