Treće izdanje popularne tajanstvene izložbe

Treće izdanje popularne
tajanstvene izložbe

trash post 6

Neki su čuli za izložbu, nekima nije jasno o čemu se radi, no da pobuđuju znatiželju i da svojim umjetničkim radovima i intervencijama u prostoru pomiču granice i postavljaju (ponekad i intrigantna) pitanja – svaki promatrač odmah osjeti! Trash Will Smash je, sada već tradicionalno, jednodnevna/jednovečernja izložba umjetnika okupljenih oko Trash Will Smash kolektiva čija se lokacija i točno vrijeme ne zna do krajnjeg trena.

trash post 2

No ta neizvjesnost ne samo da ne smeta, već još više zagolica znatiželju te je krajnji rezultat otvorenje izložbe, ili bolje rečeno, jedan jako dobar umjetnički tulum, na koji dođu – svi. Ljubitelji umjetnosti, kustosi, drugi umjetnici, dizajneri, kreativci, slučajni prolaznici, oni koji razumiju, oni koji ne razumiju, oni koji ne žele razumijeti i oni koji su samo znatiželjni.

trash post 4

trash post 7

Jedna je to noć u kojoj će Trash Will Smash vol. III One Night Exhibition (ovogodišnji puni naziv) kreirati nezaboravu atmosferu galerije, izlaganja umjetnosti s kućama strave, horor filmovima, dobrom ‘triler’ napetosti i mnogo humora. Donosimo fotografije s prošlogodišnjeg postavljanja Trash Will Smasha, a što nas očekuje ove godine vidjet ćemo tek na večeri otvorenja.

trash post 3

Miks doživljaja i osjećaja ove nam godine donose umjetnici Artu Ditu, C, Pilj, Bins i Džedaj, s gostima Chez186, Mikrokosmos, Tanja Blašković, Pile, Linnch, Nikola Mihajlović, Matko Vodopija, Liganj, a vjerujemo da će ih biti još… Izložbu ćete moći vidjeti/doživjeti 18. lipnja od 20 sati, a također su, već tradicionalno, organizatori pripremili i afterparty u AKC Medika. Ulaz na sva događanja je besplatan, a točnu lokaciju saznat ćemo najvjerojatnije u zadnji tren na Facebook stranici.

trash naslovna

Učitati još
Zatvori