Sjećate li se filma ‘A Single Man’? Tom Ford sada ima novi uradak

Sjećate li se filma ‘A Single
Man’? Tom Ford sada ima novi uradak

nocturnal

Sedam godina nakon što je svjetlo dana ugledao film ‘A Single Man’, drama s Julianne Moore i Colinom Firthom ovjenčana nominacijom za Oscara, njegov autor Tom Ford u javnost se sprema pustiti svoj drugi naslov. Na filmskom festivalu u Veneciji ovog će petka biti premijerno prikazan film ‘Nocturnal Animals’, triler baziran na noveli ‘Tony and Susan’ Austina Wrighta.

Fordov režiserski prvijenac ‘A Single Man’ također je doživio premijeru u Veneciji, i to 2009. godine, a kritika i publika tada su gotovo jednoglasno pohvalile ovaj film, koji prati britanskog profesora Georgea Falconera (glumi ga Colin Firth) nakon smrti njegova partnera Jima i dokumentira jedan dan u životu ovog samca, odlučnog da počini samoubojstvo.

nocturnal2

Zvijezde novog filma poznatog dizajnera su Jake Gyllenhaal, Amy Adams i Aaron Taylor-Johnson, koji kroz svoje likove pričaju priču o vlasnici umjetničke galerije ( u interpretaciji Amy Adams), koju uhodi bivši suprug (Jake Gyllenhaal) i u pošti joj ostavlja misterioznu novelu s nasilnim završetkom. Dulju pauzu od režiranja, Ford je objasnio obavezama u modnom svijetu, ali i proširenjem obitelji, a nakon petka, čini se kako ćemo dobiti još jedan odličan film za pogledati.

Foto: Nocturnal Animals

Učitati još
Zatvori