Sjećate li se filma ‘A Single Man’? Tom Ford sada ima novi uradak

nocturnal

Sedam godina nakon što je svjetlo dana ugledao film ‘A Single Man’, drama s Julianne Moore i Colinom Firthom ovjenčana nominacijom za Oscara, njegov autor Tom Ford u javnost se sprema pustiti svoj drugi naslov. Na filmskom festivalu u Veneciji ovog će petka biti premijerno prikazan film ‘Nocturnal Animals’, triler baziran na noveli ‘Tony and Susan’ Austina Wrighta.

Fordov režiserski prvijenac ‘A Single Man’ također je doživio premijeru u Veneciji, i to 2009. godine, a kritika i publika tada su gotovo jednoglasno pohvalile ovaj film, koji prati britanskog profesora Georgea Falconera (glumi ga Colin Firth) nakon smrti njegova partnera Jima i dokumentira jedan dan u životu ovog samca, odlučnog da počini samoubojstvo.

nocturnal2

Zvijezde novog filma poznatog dizajnera su Jake Gyllenhaal, Amy Adams i Aaron Taylor-Johnson, koji kroz svoje likove pričaju priču o vlasnici umjetničke galerije ( u interpretaciji Amy Adams), koju uhodi bivši suprug (Jake Gyllenhaal) i u pošti joj ostavlja misterioznu novelu s nasilnim završetkom. Dulju pauzu od režiranja, Ford je objasnio obavezama u modnom svijetu, ali i proširenjem obitelji, a nakon petka, čini se kako ćemo dobiti još jedan odličan film za pogledati.

Foto: Nocturnal Animals

0