The Prodigy stiže u Zadar

The Prodigy stiže u Zadar

Prodigy Press Shots, Australia 2015

Jedan od najvećih bendova u povijesti suvremene glazbe, divovi koji su krojili žanr plesne elektronske muzike i pomicali granice spektakularnosti live nastupa, britanski electro-punk trio The Prodigy nastupit će na Jazine Open Airu u Zadru u petak, 1. srpnja.

Prošlo je tri godine otkad su Liam Howlett, Keith Flint i Maxim posljednji put nastupili u Dalmaciji. Više od 15.000 fanova svjedočilo je vrućoj i naelektriziranoj večeri u Šibeniku u kojoj je kultni trojac isporučio show kakav se nije ponovio sljedeća tri ljeta.

Ovaj put grupa dolazi u Zadar na koncert koji bi, sudeći prema izjavama dobivenim od benda, mogao biti dio njihove posljednje turneje. The Prodigy donose u Zadar najveću ikad postavljenu produkciju u tom gradu, a kompletna oprema dolazi iz nekoliko europskih zemalja. U odnosu na posljednji nastup tehnički i produkcijski zahtjevi drastično su se pojačali, a sve u cilju obogaćivanja showa najljućeg live benda današnjice. Bez sumnje najveći open air događaj u Hrvatskoj u prvom djelu ljeta lansirat će novu sezonu kao prvi veliki adut svježe turističke ponude kojem će pomoći i sam dan održavanja – petak – kao idealan uvod u vikend na moru. Jazine Open Air poslužit će tako i kao svojevrsno zagrijavanje za dolazak benda u Novi Sad, na službeno najbolji europski festival i jednu od najvećih europskih turističkih atrakcija – Exit Festival.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 18. travnja u 9h po early bird cijeni od samo 190 kn. Ta cijena vrijedi zaključno s 8. svibnjem, a od 9. svibnja se penje se na 220 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 250 kn. Za informacije o prodajnim mjestima posjetite Facebook stranicu.

Učitati još
Zatvori