Spektakularan koncert 2CELLOS na Tomislavcu

Spektakularan koncert 2CELLOS na Tomislavcu

 

2cellos 1

Ove subote, 2. srpnja na zagrebačkom Tomislavcu održat će se veliki koncertni spektakl glazbenog dvojca 2CELLOS, i to u sklopu prvog open air festivala orkestara – Zagreb Classic!

Program počinje već u 21 sat, kada će publiku početi zagrijavati talijanski glazbenik The Leading Guy. Dugo očekivani koncert 2CELLOS počinje u nakon pola sata, a tijekom koncerta na pozornici Tomislavca pridružit će im se i posebni gosti – velika talijanska zvijezda Zucchero te Oliver Dragojević.

Bit će to prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine i spektakularni završetak njihove svjetske turneje! A kako bi slavlje pete obljetnice prošlo još svečanije, glazbena svečanost nastavit će se i nakon koncerta velikim after partyjem na otvorenom za koji će se pobrinuti DJ-evi Phat Phillie i Bizzo Bodega.

Ulaz na koncert je slobodan. Važno je napomenuti da će ulice s istočne i zapadne strane Trga kralja Tomislava (od Glavnog kolodvora do Ul. Pavla Hatza), bit će zatvorene za promet od 20 i 50 pa do 23 i 30 sati. Tramvaji u tom periodu također neće prometovati preko Glavnog kolodvora.

TOMISLAVAC

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori