Serije koje ćemo gledati ove jeseni i zime

Serije koje ćemo gledati ove jeseni i zime

instinct-pilot110001-_1063b_favorite_resize-1600x1600

NOVE TV SERIJE

Ove zime dolazi mnogo genijalnog televizijskog sadržaja, a posebno se veselimo rebootovima Will & Grace, Roseanne, Curb Your Enthusiasm te novim serijama s Kyrom Sedwick i Alanom Cummingom, a o kojima se radi, čitajte u nastavku…

ALEX, INC.

Alex i njegova supruga iznenada odluče da on da otkaz na (jako dobrom) radnom mjestu i sami pokrenu posao. Kako izgleda poslovni početak i obiteljski život u novim, iznenadnim situacijama, gledat ćemo u ovoj komediji. Garancija mnogo smijeha je i odlična postava glumaca.

MV5BMTI5NTgyM2YtMTFhYy00ODljLWJmNzUtMDUyY2Q2MmE1MzVhXkEyXkFqcGdeQXVyMTExNDQ2MTI@._V1_SY1000_CR0,0,1489,1000_AL_

THE CROSSING

Uzbudljiva SF serija koja prati izbjeglice iz ratom uništenog područja i koji traže azil i utočište u američkom gradu. Jedino što se radi o izbjeglicama iz Amerike i rat se dešava 250 godina u budućnosti. Pratit ćemo lokalnog šerifa s tamnom prošlosti, federalnog agenta i majku koja traži svoju izbjeglu kćer. Radnja je praćena s iznenađujućom urotom i zamršenim vrhuncem serije.

MV5BMGUzYjUwNjMtZTU3Yi00NzVmLTliNTUtMzE5ZWU3NjE4ZTVlXkEyXkFqcGdeQXVyMTExNDQ2MTI@._V1_SY1000_CR0,0,1333,1000_AL_

ROSEANNE

Početkom 2018. gledat ćemo i reboot popularne serije iz devedesetih godina dvadesetog stoljeća – Roseanne! Gdje se nalaze i u kojim su fazama života svi članovi uže i šire Barr obitelji te njihovi prijatelji i kolege s posla, gledat ćemo i vjerujemo, mnogo se smijati, u siječnju 2018. godine.

Roseanne (ABC) season 1 Fall 1988 Shown: [top] Sara Gilbert, Alicia Goranson, Laurie Metcalf [on sofa] Michael Fishman, Roseanne, John Goodman

TEN DAYS IN THE VALLEY

Serija donosi misterioznu i kompleksnu priču o životu televizijske scenaristice (glumi ju izvrsna Kyra Sedgwick) koja nam razotkriva svoj život nakon nestanka malodobne kćeri. Iako na prvu djeluje kao tipična krimi drama, ova serija sa svojim naglim zaokretima i slojevitim likovima zaokupit će nas snolikom atmosferom u kojoj se miješa svijet televizijske serije i svijet stvarnosti.

10 days in the Valley

STRANGER THINGS

Odbrojavamo dane do 27. listopada kada će, vjerujemo, više milijuna ljudi, diljem svijeta s iščekivanjem dočekivati prvu epizodu druge sezone. Do tada, predlažemo binge watching prve sezone…

INSTINCT

Jedan od mnogima najdražih britanskih glumaca – Alan Cumming – ima glavnu ulogu u ovoj dramskoj i napetoj seriji. Podsjetimo se njegove uloge u seriji The Good Wife i odmah će nam biti jasno kakve sve likove može glumiti. U ovoj seriji glumi bivšeg CIA operativca koji sada živi normalan život, no taj bivši, prljavi život ga povuče nazad kako bi spriječio serijskog ubojicu u daljnjim ubojstvima.

The Good Wife

WILL & GRACE

Vratili su se! I jednako su dobri. Nakon par dosadašnjih epizoda, već su postali dobrodošli gosti jednom tjedno na svim malim ekranima. I kako stvari stoje, nastavit će se tijekom zime emitiranje cijele sezone.

Will-and-grace-baby-gin01 cover

CURB YOUR ENTHUSIASM

Nova sezona na male ekrane došla je 1. listopada i nastavlja se direktno na prošlu, davnu osmu sezonu. U prošloj sezoni Larry je postao samac i živio je u New Yorku – sada se nije mnogo toga promijenilo osim što živi u Los Angelesu. Serija okuplja stare glavne glumce – Larryja Davida, Jeffa Garlina, Richarda Lewisa, J.B. Smoovea i Teda Dansona. Mnogo sarkastičnog humora držat će vas prikovanima za male ekrane.

curb your enthusiasm cover

Učitati još
Zatvori