Filmovi iz Pulske Arene dolaze u Zagreb

Filmovi iz Pulske Arene dolaze u Zagreb

pula film festival cover

Pula u Zagrebu

Pula Film Festival je završio, no to ne znači da je gotov za ovo ljeto. Filmove s Pula Film Festivala moći ćete pogledati od ponedjeljka 24. do nedjelje 30. srpnja s početkom u 21 i 30 sati na Ljetnoj pozornici Tuškanac te od utorka 25. do nedjelje 30. srpnja u 20 sati u Kinu Metropolis Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Održat će se projekcije šest filmova iz programa ovogodišnjeg, 64. Pulskog filmskog festivala. Program otvara nova hrvatska ljubavna drama ‘F.O. I love You’ Anđela Jurkasa, slijedi srpsko-hrvatska komedija ‘Dnevnik mašinovođe’ Miloša Radovića, bosansko-hrvatska drama ‘Naša svakodnevna priča’, triler ‘Goran’ Nevija Marasovića, nagrađivana drama ‘Ne gledaj mi u pijat’ Hane Jušić, a prikazuje se i dokumentarac ‘Gazda’ Darija Juričana.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna su u prodaji na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac, a za Kino Metropolis po cijeni od 15 kuna u na recepciji MSU. Program Pula u Zagrebu večeras u 21 i 30 donosi u Kino Metropolis MSU-a hvaljeni film Anđela Jurkasa F.O. I love you kao odličan početak filmskog tjedna. 

Fuck Off I Love You film - Judita Frankovic.jpg cover

F.O. I love you

F.O. I love you drugi je dio najavljene trilogije. Kako smo prošlo ljeto gledali prvi dio, ovo ljeto je obilježio nastavak, tako treći, zadnji dio očekujemo i sljedećeg ljeta. Do tada pogledajte film koji prati pisca A. koji nakon prekida ljubavne veze pogleda dokumentarac Kompletna povijest mojih seksualnih neuspjeha i Jarmuschev film Slomljeno cvijeće, u kojima likovi preispituju svoje veze. Sine mu ideja da napiše knjigu o svojim bivšima, ali želi čuti i njihovu stranu kako bi odgovorio na vječna pitanja o vezama.

Učitati još
Zatvori