Prvi pogled na nove Gilmoreice

Prvi pogled na nove Gilmoreice

gilmore girls post 5

Iako je od posljednje epizode prošlo skoro cijelo desetljeće, obožavatelji ove poznate, a mogli bismo reći i jedne od kultnih serija početka 21. stoljeća, jednakim su žarom dočekali vijest da se okuplja postav omiljene im serije. Sinoć je medijska kuća Netflix objavila nekoliko fotografija sa snimanja, prve scene filma Gilmore Girls po kojima se čini kao da je ekipa prestala sa snimanjem prije nekoliko tjedana ili mjeseci, a ne skoro cijelo desetljeće.

gilmore girls post 3

Vidimo Rory kako priča sa svojom bakom Emily Gilmore, Lorely i Luke kako, držeći se za ruke, šeću gradom… Ove scene nam samo sugeriraju što možemo očekivati i u filmu – obiteljske večere u rezidenciji Gilmore, vječni uzbudljivi ljubavni odnos između Lorely i Lukea i još mnogo poznatih zapleta.

gilmore girls post 1

Iščekivane četiri epizore ‘revivala’ trajat će po 90 minuta i referirat će se na jedno godišnje doba tako da će pokriti radnju od cijele godine. Snimanje je počelo u veljači ove godine, a dok serija ne dođe na male ekrane, pogledajte prve fotografije sa snimanja.

gilmore girls post 4

gilmore girls post 2

T.R.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori