Prvi hrvatski Movement festival
stiže u Pirovac

Movement festival je pokrenut 2000-te u Detroitu, a šest uspješnih godina kasnije, preselio se u Torino. U Pirovac ovo ljeto dolaze zvučna imena elektronske glazbe, istančanog techno i house zvuka u čijim će ritmovima moći uživati svi na podiju Barbarelle, pod vedrim nebom. Festival donosi tri dana sjajnog line-upa i vrhunske produkcije, uz naglasak na brigu za okoliš i sigurnost.

pirovac156

Derrick May, poznat kao otac detroitskog zvuka nastupa 31.07. Derrick je utjecao na popularizaciju techno glazbe, a uz njega ćemo moći slušati i našeg Petra Dundova. Na prvom danu festivala nastupa i Pete Dux, koji će sigurno obradovati publiku s dosta techna.

barbarella10
U subotu 1.08. čikaški veteran Tony Humphries, priprema house poslasticu, a njegova posebnost je u tome što mu setovi nisu žanrovski ograničeni. I tu će se svoje glazbeno umijeće pokazati hrvatske snage, ovog puta Bronski i Herya iz Zagreba.

2.08. je zadnji dan festivala, kada će nastupiti Roberta Hood, začetnik minimal techna. Uz njega će nastupiti i Timo Maas, koji je remiksirao niz pjesama za poznate glazbenike diljem svijeta.

movementfestival

Movement će svojom kvalitetom sigurno osvojiti sve ljubitelje odličnih glazbenih festivala. Ulaznice su dnevne, a možete ih nabaviti po cijeni od 100 kn. Osigurajte svoju putem Entrio.hr,a više o samom festivalu doznajte na Facebook i web stranici.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori