Uskoro počinje MTV festival u Poreču

mtv6

Example, Jonas Blue, Steve Aoki i Zeds Dead prvi su najavljeni glazbenici koji će nastupiti ovo ljeto na premijernom izdanju festivala pop i elektroničke glazbe Club MTV Europe Presents Summerblast. Imena koja su poharala sve MTV ljestvice, pred publiku porečke Peškere izaći će 19. i 20. kolovoza 2016. godine, no to su samo prvi izvođači s popisa onih koji će svojim nastupima obilježiti kraj ljetnih provoda i zatvoriti ljetnu festivalsku sezonu.

MTV Summerblast je boutique festival koji organizira turistička agencija Atlas u partnerstvu s tvrtkom MPG i koji kombinira užitak u prekrasnoj sunčanoj kulisi Jadranskog mora i najpoznatija glazbena imena s MTV top ljestvica. Example, pravim imenom Elliot Gleave, planetarnu je popularnost stekao nakon izdavanja svog drugog studijskog albuma ‘Won’t Go Quietly’, a singlovi ‘Changed the Way you Kissed Me’ i ‘Stay Awake’ s trećeg albuma zavladali svim ljestvicama. Trenutno radi na šestom albumu pa će posjetitelji ovog festivala zasigurno imati prilike čuti neke od pjesama koje donose novi zvuk ovog osebujnog izvođača.

mtv4

Example

Drugo ime koje će ugostiti porečka pozornica je Jonas Blue, londonski glazbenik koji je na scenu stupio u velikom stilu, obradom poznatog hita Tracy Chapman ‘Fast Car’ te osvojio srca brojnih glazbenih entuzijasta i poharao svjetske top liste. Iako su mu tek 22 godine, hrabro pokazuje jedinstveni talent i izrazitu kreativnost kombinacijama pop, klasične i tropical house glazbe.

mtv1

Jonas Blue

Ljubitelji electro house zvukova doći će na svoje nastupom popularnog DJ-a Stevea Aokija koji u proteklih 5 godina ne silazi s ljestvice TOP 10 DJ-a po izboru obožavatelja diljem svijeta, a trenutno posljednje najavljeno ime je ono kanadskog dua Zeds Dead, koji čine Dylan Mamid i Zachary Rapp-Rovan. Na sceni su se pojavili kao hip-hop duo, a tijekom godina počeli su eksperimentirati s neobičnim kombinacijama različitih glazbenih žanrova poput dubstepa, housea, hip-hopa, glitcha i drum and bassa. U narednih će nekoliko tjedana bit će otkrivena i druga imena izvođača u line-upu.

mtv5

U prodaju su već puštene regionalne dvodnevne festivalske ulaznice po povlaštenoj cijeni od 270 kuna (35 eura), ali i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 655 kuna (85 eura). Spomenute ulaznice mogu se kupiti putem službenih stranica Clubmtveurope.com i Atlas.hr, u poslovnicama Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH, Tisak Media Centrima te sustavu ticketshop.hr.  Više informacija dostupno je i na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Prve 4 (četiri!) čitateljice ili čitatelja koji se jave na info@journal.hr uz pomoć Thomas Henryja nagrađujemo s ulaznicama za dva dana festivala! 

Čestitamo Sofiji Petrić, Nikolini Gegić, Tei Tomljanović i Ani Mareković na osvojenim kartama. Želimo im odličan provod!

0