Pogledajte ekskluzivni glazbeni prilog iz filma s Meryl Streep

Meryl Streep uistinu je živuća legenda. Kao vjerojatno jedna od najpoznatijih glumica svih vremena do danas je Streep u svijetu filma osvojila sve što se moglo osvojiti: vlasnica je triju prestižnih nagrada Oscar (od sveukupno 19 nominacija što predstavlja teško dostižan rekord), osam nagrada Zlatni globus (od sveukupno čak 26 nominacija), dvije nagrade BAFTA (od 12 nominacija), dvije prestižne televizijske nagrade Emmy te nebrojene nominacije i nagrade međunarodnih filmskih institucija i festivala.

Streep & Springfield (Ricki & Greg) perform with the Flash at the Salt Well.

Od sljedećeg tjedna ovu glumačku legendu gledat ćemo u ulozi u kakvoj je do sada nismo imali prilike vidjeti – kao gitaristicu i pjevačicu benda The Flash u komediji ‘Rock kraljica’ u kojoj nastupa uz oskarovca Kevina Klinea i Mamie Gummer koja u filmu glumi njezinu kćerku, što je zanimljiva činjenica obzirom da je Mamie njezina kćer i u stvarnom životu. Film Rock kraljica režirao je Jonathan Demme (najpoznatiji po režiji remek-djela „Kad jaganjci utihnu“), a napisala ga je Diablo Cody (dobitnica Oscara za originalni scenarij hvaljenog filma „Juno“). U filmu se u jednoj od glavnih uloga pojavljuje i poznati glazbenik Rick Springfield.

1288050 - RICKI AND THE FLASH

Ovim putem predstavljamo vam ekskluzivni glazbeni prilog iz filma u kojem možete pogledati, ali i poslušati kako Meryl Streep zvuči uživo. Naime, glumica je za potrebe snimanja ovog filma naučila svirati gitaru, a zbog toga je prošloga ljeta snimanje moralo biti odgođeno na par tjedana. Streep je perfekcionistica i ništa ne prepušta slučaju, a dokaz da je i ovoga puta uspjela u potpunosti obaviti zadatak koji je stavljen pred nju leži u novim kritičarskim hvalospjevima koji po tko zna koji put hvale njezinu performansu kao do sada nešto neviđeno.

0