Osmi Outlook festival donosi
pregršt dobre glazbe

Osmi Outlook festival bit će otvoren velikim koncertom u impresivnoj pulskoj Areni, 2. rujna, a glavni gosti su uvjerljivo najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena – Jurassic 5, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT, pionirski drum and bass bend Roni Size Reprazent Live, jedan od najenergičnijih i najuzbudljivijih live bendova koji se zadnjih godina pojavio na britanskoj glazbenoj sceni, The Gentleman’s Dub Club te Trojan Sound System, prava institucija britanske sound system kulture.

SBTRKT

Outlook festival svojim programom ide duboko do samih začetaka bass glazbe kakvu danas poznajemo, a reggae i dancehall glazbeni pravci su samo neki od tih izvora inspiracije. U Pulu tako stiže ‘kralj dancehall glazbe’ Beenie Man, jamajkanski glazbenik koji je 2000.godine osvojio Grammy nagradu za najbolji reggae album, a koji je u glazbeni svijet ušao sa nepunih pet godina.

jurassic_5

Outlook nastavlja integrirati grime i garage glazbu u svoje temelje, pa tako i ove godine dovodi neka od najvećih imena tih žanrova. Boy Better Know, pionirski engleski grime kolektiv kojeg čine JME i njegov brat Skepta, uz Jammera, Friscoa, Shortyja & DJ Maximuma pokazat će Puli sjajnu akciju, dok će njihov osnivač Wiley odsvirati solo set i dokazati da su još i dalje kraljevi u svijetu grimea, koji uz izdavačku kuću imaju i vlastitu marku odjeće.

Outlook-Festival-2015---complete-lineup-flyer

Na Outlooku će nastupiti i Madlib, hvaljeni hip-hop DJ, producent, MC i suradnik mnogih velikih imena poput Erykahe Badu i Peanut Butter Wolfa. Madlib i Outlook tim zajedno su došli na ideju Madlib Karnevala u kojem će se kroz deset sati glazbe na pozornici izmijeniti Madlibovi prijatelji; najdraži producenti i DJi kako bi publici pokazali ono u čemu su najbolji. Pete Rock, J Rocc, Moodyman i Benji B samo su neka od zvjezdanih imena koja će se pridružiti Madlibu u ovom ludom, glazbenom putovanju.

Roni-Size-Reprazent-Promo-pic-5-2015

To su samo neki od izvođača koji će nastupiti, a ostale informacije možete potražiti na službenoj stranici festivala. Outlook i ove godine priprema odličnu zabavu za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka, a raznolika ponuda glazbenih žanrova zadovoljiti će sve ukuse. Povoljnije festivalske HR&Ex-Yu ulaznice ranograbilice za Outlook festival po cijeni od 660 kuna mogu se naći u Entrio sistemima, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mjestima Entria. Prvih 100 ulaznica ranograbilica za posjetitelje iz Hrvatske i regije za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mjestima Entria diljem zemlje. Nakon toga cijena ulaznica će biti 350 kuna.

Učitati još
Zatvori