Nove serije koje ćemo gledati na Netflixu u 2018.

Nove serije koje ćemo gledati
na Netflixu u 2018.

08_the_deuce_13_-_960

TV serije na Netflixu

Od kriminalističkih, humorističkih, drama, špijunskih pa sve do povijesnih epskih serija te vampira… sve to ćete na nekoliko različitih jezika moći gledati od siječnja 2018. A vraćaju se u neke stare uspješnice s novim sezonama. Izbor je stvarno jako, jako velik.

Everything Sucks!

TV serija o odrastanju s nostalgičnim twistom čeka nas na malim ekranima u idućoj godini. Everything Sucks! donosi epizode od pola sada koje prate srednjoškolce u Oregonu sredinom devedesetih. U seriji će glumiti Peyton Kennedy i Jahi Winston, dok su autori Ben York Jones i Michael Mohan. Predlažemo da ju stavite na svoju to do listu, posebno ako se s nostalgijom prisjećate serije My So-Called Life.

The Deuce 2.0

Jedna od dramskih serija kojoj smo se ovog ljeta i jeseni jako veselili svakako je The deuce. Prva sezona prati period kasnih sedamdesetih i ranih osamdesetih godina dvadesetog stoljeća u tada rastućoj pornografskoj industriji. U glavnim ulogama su James Franco i Maggie Gyllenhaal što je svakako razlog da barem počnete gledati seriju, ako još niste. Taman stignete završiti ju do početka druge sezone koja počinje s emitiranjem sljedeće godine.

01_the_deuce_05_-_960

Maniac

Cary Fukunaga, producent True Detective serijala, ovog puta režira seriju Maniac koja donosi priču o muškarcu u mentalnoj ustanovi koji sanja o drugačijem, fantastičnom svijetu – adaptaciji norveške crne komedije. S obzirom na to da ovaj televizijski genijalac stoji iza ovog projekta vjerujemo da će biti prilično uspješan, a nije naodmet spomenuti da ćemo u seriji gledati Emmu Stone i Jonaha Hilla.

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill_) on

Arrested Development

Michael Bluth (Jason Bateman), normalan je član lude obitelji koji je bio prisiljen ostati u Orange Countyju kako bi vodio obiteljsku agenciju nekretnina pošto mu je otac George Bluth Sr. (Jeffrey Tambor) završio u zatvoru zbog pronevjere. Dok je George Sr. zadnju godinu u zatvoru otkrivao novopronađeni judaizam i snimao inspirativne vrpce, Michael je pokušavao poučiti svoju osebujnu obitelj kako živjeti bez neograničenih sredstava na računu. Luda, disfunkcionalna obitelj funkcionira na jedan poseban način. Jednostavno to morate pogledati sami. I dobro se nasmijati. serija se emitira od 2003. godine, a vjerna publika opravdava jako visoku IMDb ocjenu – čak 8,9. Peta sezona dolazi na male ekrane 2018. godine i jednostavno ne možemo ju dočekati.

arrested dev

Jessica Jones

Nakon pune tri godine ova, mnogima omiljena, sarkastična detektivka vraća se na male ekrane u drugoj sezoni. Uz Krysten Ritter u ulozi Jessice Jones i dalje ćemo gledati Davida Tennanta kao Kilgravea.

Jessica Jones

Samantha!

Osim serija američke produkcije, Netflix u 2018. godini donosi i brazilsku seriju Samantha! Radi se o komediji koja prati bivšu dječju zvijezdu 80-ih koja pokušava vratiti staru slavu u svoje odraslo doba.

Dogs Of Berlin

Njemačka je ovo kriminalistička serija od deset epizoda. Priča prati politički osjetljivog ubojicu koji prisili dvojicu detektiva na borbu s Berlinskim podzemljem i korupcijom u policiji. Kako sada stvari stoje – izgleda da će ovo biti jedan od onih krimića o kojemu će se dugo pričati. Datum početka prikazivanja još se ne zna, no pratite nas, sigurno ćemo imati još štogod reći o ovoj kriminalističkoj seriji.

Dogs Of Berlin

O Mecanismo

Još jedna kriminalistička serija koja dolazi na male ekrane u 2018. godine je O Mechanismo, novi uradak ekipe koja potpisuje turbo popularnu seriju Narcos. Baš nas zanima što su nam novoga pripremili.

Sacred Games

Serija Sacred Games indijsko-britanske je produkcije. Iako se ne zna mnogo o njoj, već sada kolaju glasine da će okupirati Netflix gledatelje i ljubitelje kriminalističkog žanra.

Kingdom

Osim krimića Netflix donosi i korejsku vampirsku povijesnu dramu. Odličan je to prijedlog za sve one kojima je novo, drugačije i pomalo pomaknuto uvijek na vrhu popisa što gledati.

The Rain

Serija namijenjena young adult publici dolazi iz skandinavskog područja. Serija prati priču o životu deset godina nakon što je brutalni virus pomeo većinu populacija.

Osmosis

Još jedna serija ne-engleskog govornog područja. Ova SF serija donosi Pariz u bliskoj budućnosti gdje aplikacija za susrete i spojeve spaja ljude koji bi si trebali savršeno odgovarati. kako izgleda kada tehnologija ima pristup najskrovitijim dijelovima uma, saznat ćemo u ovoj novoj, izgleda vrlo uzbudljivoj, seriji.

Tidelands

No, da se vratimo omiljenom nam žanru – krimićima. Australski krimić Tidelands slijedi muškarca koji se vraća u Australiju te na kraju istražuje čudnu smrt. Dok traje istraga počnu ju zaokupljati lokalni stanovnici, zvani Tidelanders, a koji su zapravo pola sirene, pola ljudi. I izgleda da imaju prilično okrutne namjere.

Tidelands

Troy: Fall of a City

Suradnja BBC-ja i Netflixa rezultirala je serijom koja donosi priču o padu ovog legendarnog antičkog grada-države. odličan izbor za sve koji vole priče epskih razmjera.

Black Earth Rising

Black Earth Rising je triler o osuđivanju ratnih zločinaca. Super izbor za sve ljubitelje ratne, špijunske i kriminalističke tematike

Love

I za kraj, na redu je nova sezona, mnogima omiljene, TV serije Love. Smiješne, smušene i socijalno neprilagođene protagoniste pratimo od prve epizode 19. veljače 2016. i trećoj sezoni se mnogo veselimo. Dolazi početkom 2018. nadama se skoro i da nećemo mnogo čekati.

Love cover

MV5BNTE2NTA2ODE2N15BMl5BanBnXkFtZTgwNDM1NTg5NzE@._V1_SY1000_CR0,0,1498,1000_AL_

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori