‘Mix It Up’ cool izložba u Swanky Monkey Gardenu

‘Mix It Up’ cool izložba
u Swanky Monkey Gardenu

nebojsa1

Mix it up u Swanky Monkey Gardenu

U zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu će se 6. prosinca s početkom u 18 sati otvoriti izložba ilustracija Mix it up u trajanju od samo nekoliko sati. Svoje će radove prikazati neki od trenutno najzanimljivijih ilustratora koji djeluju iz Hrvatske – Filip Peraić, Ivan Blažetić – Šumski, Tea Jurišić, Davor Schunk i Nebojša Cvetković. Zajednički nazivnik njihovih ilustracija je pitanje kako spojiti naizgled nespojive poznate ličnosti, prema ideji Bruketa&Žinić&Grey tima, a na inicijativu i uz podršku vodećeg europskoga dobavljača papira IGEPA, čiju su paletu materijala ilustratori dobili na raspolaganje.

Crteži koji različitim tehnikama spajaju ljude koji su obilježili povijest, žele uvjeriti kako je svaka kombinacija, ma koliko nevjerojatna bila, moguća. Tako su na njima spojeni primjerice Mozart i Lennon, Mona Lisa i Elvis Presley, Madonna i Steve Jobs, Oprah i Tesla, Frida Kahlo i Mike Tyson, Queen Elisabeth i Abraham Lincoln. Sve je crteže IGEPA objavila u ograničenom izdanju kataloga čije je nedavno objavljivanje povod ove izložbe.

tea-jurisic2

tea-jurisic1

Dobar provod na izložbi

Na izložbi će prema istom principu glazbu miksati neočekivana kombinacija DJ-eva. S jedne strane DJ Kuna, poznat po svom nesvakidašnjem stilu i zaraznoj energiji te freestyle improvizaciji, a s druge DJ KMDNTMRK (komandantmrak) znan i pod imenom Tihomir Krklec kojem je osnovna ljubav vještina tetoviranja.

Svi će posjetitelji moći okušati sreću u prepoznavanju likova na ilustracijama i osvojiti planer Igepa Plana papira sa personaliziranom ilustracijom jednog od autora izložbe. Izložba će trajati od 18 sati do zatvaranja Swanky Monkey Gardena.

schunk2

nebojsa2

filip2

filip1

Učitati još
Zatvori