Ljetno kino Gradec donosi odlične filmove

Ljetno kino Gradec donosi odlične filmove

Cafe Society

Cafe Society

Ljetno kino Gradec

Još 2 dana i 13 sati do otvaranja mnogima omiljenog ljetnog kina u Zagrebu! Hrvatska obiluje ljetnim kinima, posebno su nam draga ona na otocima i pod vedrim nebom. No, grad Zagreb ima jednu šarmantnu terasu na Gornjem gradu koja svako ljeto postaje ‘it’ mjesto gdje se završavaju tople ljetne večeri. Već osmu sezonu Zagrepčane Ljetno kino Gradec zabavlja i uveseljava projekcijama na otvorenome. Ovo ljetno kino počelo je raditi 2010. godine i do sada je prikazao mnogo, mnogo filmova. Ove godine s projekcijama filmova kreće nešto kasnije nego inače – od 3. kolovoza, no ne brinite do početka projekcija filmova pod zvjezdanim nebom, moći ćete uživati u Kesten terasi kina i odličnom gurmanskom programu koji ona donosi.

Čak 34 filmskih naslova

U osmoj sezoni najpopularnijeg ljetnog kina u Zagrebu pripremljena su 34 naslova u 34 ljetnih noći pod milijun zvijezda. Bit će tu za svakoga ponešto, od starih klasika, do suvremenih filmova te onih koji trenutno igraju u regularnim kinima. Sve projekcije kreću u 21 sat uz napomenu da dođete na vrijeme, jer se stolice i stolovi brzo popunjavaju. Preporuka je biti u kinu već pola sata do sat prije same projekcije. Ulaz na sve projekcije je besplatan, a ove godine u filmu možete uživati i uz čašu vina.

U šest dosadašnjih sezona filmove je u ovom kinu pogledalo više od 100 000 gledatelja, a za sve projekcije tražilo se mjesto više. Detaljan raspored filmova možete naći ovdje, a u knjigu dojmova možete ostaviti svoju opasku ili pohvalu,na ulazu u kino ili na web stranici.

Učitati još
Zatvori