Svi koncerti ovog tjedna

Svi koncerti ovog tjedna

11214732_834602363318262_7299170659217650192_n

KIDS N CATS

U klubu Swanky Monkey Garden, Ilica 50, večeras će nastupit gypsy jazz glazbeni sastav Valami Swing. Njihova se glazba temelji na slobodnoj improvizaciji upotpunjenoj autorskim skladbama donoseći atmosferu kavana, plesnih jazz večeri i zlatno doba jazza. Ovaj jedinstveni zvuk temelji se na singu, hot jazzu, jazz hitovima, tradicionalnoj romskoj glazbi, šansoni i balkanskoj melodiji, a nazvan je jednostavno europski jazz.

Glasan, divlji i pomalo razuzdan elektropop kvartet KIDS N CATS nastupit će u Pločniku, u četvrtak u 23 sata. Kombinacija pulsirajućih elektropop ritmova i nježnosti popa garantiraju dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.
Završnu večer festivala, 14. travnja u 23 sata, upotpunit će Edi Nulz, austrijski bend čiji opus počiva na zanimljivom i rijetko viđenom spoj indie rocka i jazza. Ovaj jazz trojac bez basa i rock grupa bez pjevača svojim drugačijim, ali kvalitetnim stilom oduševljavaju publiku na svakom koncertu. Dođite u petak Vinyl, Bogovićeva 3, i pogledajte njihov glazbeni performans.

Više informacija o filmskom festivalu, glazbenom programu te ostalom popratnom sadržakju možete saznati na festivaloftolerance.com

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori