Knjige koje biste mogli ponovno pročitati kao odrasli

Ljeto je u punom zanosu, a na godišnjem često volimo pročitati dobru knjigu koju baš za te dane posebno čuvamo. Kada nas još na godišnjem zapadne i kiša, dobro štivo može samo pomoći. Zašto ne biste ponovno pročitali omiljene knjige iz djetinjstva?

Knjiga kao dobra ideja

Odmaranje na plaži ili pak nakon ručka idealno je kratiti uz dobru seriju ili film, no knjiga je isto tako dobra ideja. Možda je sad dobro vrijeme da se prisjetite svoje najdraže knjige iz djetinjstva ili pak one koju ste za vrijeme školovanja propustili pročitati.

Pročitajte omiljene knjige iz djetinjstva

Postoji knjiga koja vas je oblikovala kroz odrastanje? Možda je sad trenutak da ju izvučete s polica ili pronađete u digitalnom obliku. Čitanje je jedna od navika koje svima od nas mijenjaju život, pa zašto ne iskoristiti ovu priliku da svojim najmlađima preporučite neku knjigu koju ste vi obožavali.

Knjige koje su obilježile generacije

Takvih je zaista mnogo, a mi vam donosimo nekoliko koje biste mogli pročitati kao odrasli, a s radošću će ih slušati i vaši najmlađi. A možda pronađete i tu iskru djetinjstva u sebi koja će vam uljepšati dan.

Foto: Instagram, Unsplash

0