Ulovite svoju knjigu tjedna: Svi Black Friday popusti u knjižarama i web shopovima

Ulovite svoju knjigu tjedna: Svi Black Friday popusti u knjižarama i web shopovima

Posljednji petak u studenom već je desetljećima rezerviran za shopping groznicu. Iako je tradicija počela u SAD-u još 50-ih godina prošloga stoljeća, ubrzo se proširila na cijeli svijet pa će tako izvrsni popusti zavladati i trgovinama diljem Hrvatske. Baš sve Black Friday shopping popuste izdvojili smo ovdje, no, posebnu smo pažnju obratili na popuste za knjigoljupce. Nakon online Interlibera, brojni su nakladnici pripremili prigodne akcije u web shopovima i knjižarama. Izdvojili smo Black Friday popust na knjige koje ne propuštamo!

Ljevak

Naklada Ljevak osmislila je Black Friday Weekend akciju u kojoj nude besplatnu poštarinu na sve narudžbe u Hrvatskoj. Osim toga, neka su im izdanja već snižena, a ponuda traje od 26. do 29. studenog. Ljevak je nedavno izbacio nekoliko izvrsnih novih knjiga pa je ovo idealna prilika da ih kupite po manjoj cijeni i uz besplatnu poštarinu. Naša je preporuka novi roman ‘Bijelo se pere na devedeset’ Bronje Žakelj koji je bio hit na nedavnom online Interliberu i genijalan roman ‘Dobrodošli u Ameriku’ Linde Bostrom Knausgard. Cijelu ponudu provjerite ovdje.

Školska knjiga

Školska knjiga danas ekskluzivno ima fantastičnu ponudu koja traje do ponoći. U sklopu svog Crnog petka nude do 80 posto na sva sajamska sniženja na web shopu. Osim toga, dodatnih 10 posto čitatelji mogu ostvariti na cjelokupnu kupnju i snižene knjige uz poseban kod SKPETAK koji upisuju pri narudžbi. Naša je preporuka da svakako pokušate uhvatiti knjigu ‘Misery’ Stephena Kinga u hrvatskom prijevodu ili čak ‘Ponoćno sunce’, novi nastavak Sumrak sage koja je digla čitatelje na noge.

V.B.Z.

Black Friday u V.B.Z web shopu donosi sniženja do čak 90 posto, a akcija traje do 29. studenog. Za one koji vole čitati publicistiku ili mindfull knjige ovo je izvrsna prilika jer V.B.Z. drži pregršt takvih naslova. Primjerice, hit knjigu Brene Brown ‘Otkrijte svoju unutarnju snagu’ sad možete kupiti za 30 posto manju cijenu, knjigu ‘Zahir’ Paula Coelha za gotovo 50 posto jeftinije, dok djelo Louise L. Hay ‘Iscijelite svoje tijelo od A do Ž’ za čak 67 posto nižu cijenu.

Znanje

Znanje donosi popuste u web shopu i u svojim knjižarama. Njihova Black Friday akcija traje od 27. do 29. studenog i nudi nam popuste do 70 posto na cijelu nakladu Znanja, strane knjige i nakladu Vorto Palabra koja ima odličan izbor knjiga. Tu su i popusti na odabrane naslove drugih nakladnika, no, mi vam preporučamo da po sniženoj cijeni nabavite odličan roman ‘Daisy Jones i Šestorka’ ili novu knjigu ‘Oporavak Rose Gold’ Stephanie Wrobel.

Hena com

Naklada Hena com, o čijim knjigama često pišemo, također se pridružila akciji. Njihov Black vikend pripremio nam je popuste od 35 do 60 posto na best-seller naslove odnosno na njihovih 30 genijalnih knjiga koje se moraju naći na vašoj polici. Tu je tako jedan od najboljih romana koje smo čitali u posljednje vrijeme, ’10 minuta i 38 sekundi u ovom neobičnom svijetu’ autorice Elif Shafak s kojom smo nedavno razgovarali. Provjerite koje sve best-sellere možete nabaviti ovdje. Također, Hena je pripremila novitete u svojoj ponudi koje vrijedi istražiti!

Mozaik knjiga

Black Friday popust na knjige nudi i Mozaik knjiga, a njihova akcija posebno nas je razveselila. Traje do čak 3. prosinca, a funkcionira po principu 2 + 1 gratis U njihovom web shopu tako možete naručiti tri knjige po cijeni dvije u kategoriji koju su naznačili kao Black Friday akciju. Mozaik trenutno nudi nekolicinu popularnih naslova, što drugih nakladnika, što iz vlastite naklade. Mi vam preporučamo da ovdje otkrijte kako se nama svidjela knjiga ‘Na kraju balade’, best-seller Anne Griffin koja je oduševila publiku, a možete ga pronaći u Mozaik nakladi.

Planetopija

Planetopija trenutno nema konkretnu Black friday akciju, ali u knjižari i web shopu popusti traju cijelog studenog. Do 30. studenog brojni su naslovi sniženi od 40 do 60 posto. Popis knjiga koje sad možete nabaviti po boljoj cijeni provjerite ovdje, a odlična je to prilika za sve one koje interesiraju teme zdravijeg života, psihologije, meditacije, self-help žanra i slično.

Fraktura

Frakturin Crni petak traje cijeli vikend, a zaista je ovo prava prilika da istražite njihove genijalne naslove u prekrasno uređenoj Knjižari Fraktura u Zagrebu i uživate u šalici kave i listanju knjiga. Moguće je knjige naručiti i online u Frakturinom web shopu, a dostava je besplatna iznad 200 kuna. Iako je na popustu možda manji broj knjiga, radi se o najprominentnijim djelima za koja ste zasigurno čuli. Naši su favoriti bez sumnje su napeti triler ‘Nestala’ Gillian Flynn i roman ‘Knjige Jakubove’ legendarne Olge Tokarczuk.

Fokus na hit

Naklada Fokus na hit ne nudi samo Black Friday popust na knjige već i Cyber Monday akciju koju drži do ponedjeljka 30. studenog, a sniženja idu do 89 posto! Sniženi su brojni popularni naslovi, i noviji i stariji, ali sad je trenutak za ljubitelje Joa Nesboa da nabave njegove trilere i krimiće po zaista odličnoj cijeni u web shopu.

Hoću knjigu

Jedna od naših omiljenih knjižara, Hoću knjigu, održava akciju i na web shopu i u fizičkim knjižarama. Sniženo je na tisuće naslova pa će se za svakoga naći poneka knjiga odnosno best-seller, a knjižara nudi sniženja i na društvene igre ili edukativne setove.

Foto: Pexels, Znanje, V.B.Z., Školska knjiga, Ljevak, Fokus, Fraktura, Planetopija, Hena com, Mozaik knjiga

Učitati još
Zatvori