Uhvatite svoju knjigu – Donosimo vam vodič kroz interliberske popuste u knjižarama i web shopovima

Uhvatite svoju knjigu – Donosimo vam vodič kroz interliberske popuste u knjižarama i web shopovima

Ova nam je godina odnijela brojne sajmove i evente kojima smo se veselili, a posljednji je u nizu toliko iščekivani Interliber, najvažniji sajam knjiga svake jeseni. Iako smo se veselili štandovima omiljenih izdavača, jednako ćemo uživati u novitetima koje će nam nakladnici donijeti pojedinačno u svojim webshopovima. Proučili smo tko nam sve nudi primamljive popuste na knjige koje su nam već dugo u planu za čitanje.

Profil

Iz naklade Profila nedavno smo čitali ‘Lažljivi život odraslih’ Elene Ferrante u našem prvom book clubu. Ta će knjiga, kao i brojni drugi noviteti, biti dostupni čitateljima s interliberskim popustima od 9. studenog. Naslovi će biti dostupni na svim njihovim platformama, a sve najnovije informacije pratite na službenoj Facebook stranici. Mi ćemo zasigurno pokušati uloviti knjige poput ‘Ona je rekla’ i ‘Ti u mom snu’, a Profil uskoro izdaje i genijalnu novu knjigu, bestseller ‘Djevojka, žena, drugo’ autorice Bernardine Everesto.

Školska knjiga

Školska knjiga organizirat će vlastiti Interliber koji će krenuti s 10. studenim, a trajat će čak do 30. studenog. Njihove će knjige biti na interliberskim popustima pa tako možete uhvatiti djela s 15 do čak 70 posto popusta. Održavat će se u njihovim knjižarama diljem Hrvatske, a na web shopu možete knjige naručiti uz besplatnu poštarinu na iznos veći od 300 kuna. Školska knjiga upravo je izdala i knjigu Davida Attenborougha ‘Život na našem planetu’ po kojoj je snimljen divan dokumentarac koji je osvojio svijet pa ćemo za njom zasigurno posegnuti.

Mozaik knjiga

Mozaik knjiga već je krenula s interliberskim popustima u web shopu i pripremila brojne svjetske bestsellere. Posebno su istaknuli svoje najpopularnije trilere i krimiće, a trenutno sudjeluju u akciji ‘Knjiga svima i svuda’ povodom Interlibera. Ako kupite 3 knjige dobivate dodatan popust od 10 posto, a ako nabavite pet naslova popust raste na 15 posto.

Ljevak

Sniženja u mjesecu Interlibera donosi i naklada Ljevak. Do 10. studenog vrijede popusti do 80 posto na čak dvjestotinjak naslova i besplatna poštarina na sve narudžbe iznad 300 kuna u web shopu. Od 10. do 15. studenog popusti se sele u fizički prostor, u knjižaru Ljevak na Trgu bana Jelačića. Baš kao Mozaik knjiga, Ljevak se pridružuje akciji ‘Knjiga svima i svuda’ pa će na popustima biti i najnoviji naslovi. Među novijim knjigama koje Ljevak donosi je i interesantno djelo slovenske autorice Bronje Žakelj ‘Bijelo se pere na devedeset’ koja je prodana u čak više od 15 tisuća primjeraka.

Hena com

I Hena com se oglasio na svojim platformama i razveselio nas vijestima o izvrsnim popustima. Interliber su preselili u virtualni svijet pa u web knjižari počinje sniženje do 70 posto i to uz besplatnu poštarinu za narudžbe iznad 200 kuna. Trenutno još uvijek traje i Mjesec hrvatske knjige koji Hena com također drži pa uz poseban kod možete ostvariti popust od 20 posto na domaće naslove. Krajem tjedna izlaze im čak tri nove knjige, a nama je posebno za oko zapeo naslov ‘San sela Ding’ koji je toliko potresan da je zabranjen u Kini.

Znanje

Znanje od 9. do 15. studenog, u datumima kad bi se održavao sajam knjiga, nudi popuste i na web shopu i u svojim knjižarama. Knjige iz naklade Znanja i Vorto Palabra moći ćemo kupiti za 15 do 70 posto jeftiniju cijenu, ovisno o tome je li u pitanju noviji ili stariji naslov. Tu su popusti na naslove drugih nakladnika, a u webshopu će dostava iznad 150 kuna biti besplatna. Zanje drži brojne popularne knjige, a mi ćemo probati uhvatiti novu knjigu ‘Oporavak Rose Gold’ koju nam je preporučila jedna od naših omiljenih book blogerica Iva Rajić (Bibliovca).

V.B.Z

Na V.B.Z.-ovom web shopu počeo je veliki jesenski sajam knjiga. Traje do 15.11. i donosi nam popuste od 20 do čak 90 posto. Neke starije naslove koje ste možda propustili tako možete kupiti po zaista nevjerojatno niskoj cijeni, a V.B.Z. donosi žanr za svakog; od trilera i romantičnih drama do stručnih knjiga i well-being štiva.

Oceanmore

I naklada OceanMore pridružit će se valu virtualnog sajma. Tu su vijest objavili na svojoj Facebook stranici i pozvali čitatelje da ih prate za ostale novosti vezane uz sajamske pogodnosti. Neki su popusti već dostupni u webshopu, a vjerujemo da nam uskoro pristižu nove informacije iz naklade.

Fraktura

Nakladnička kuća Fraktura među prvima je najavila da će preskočiti Interliber ove godine (još i prije službene odgode) i održati vlastiti sajam. Njihova izdanja možemo potražiti po akcijskim cijenama u ljetos otvorenoj Knjižari Fraktura, ali i u web shopu. Za interliberski tjedan pripremili su brojne novitete i super naslove koje jedva čekamo pročitati, a u izboru knjige vam mogu pomoći urednici u Frakturi.

Planetopija

U Planetopiji traju sajamske cijene od 20 do 60 posto, a na odabrane novitete i bestselere drugih nakladnika popusti idu od 6 do 75 posto. Na njihovoj stranici knjige su svrstane u kategoriji prema nakladnicima i odmah su naznačeni i popusti. Isti popusti vrijede i u Planetopijinoj knjižari Zagrebu.

Foto: Pexels, Profil, Znanje, Školska knjiga, Fraktura, OceanMore, V.B.Z., Hena com, Ljevak, Mozaik knjiga

Učitati još
Zatvori