Daniel Radcliffe koji čita prvo poglavlje knjige o Harryju Potteru je nešto najbolje

Daniel Radcliffe koji čita prvo poglavlje knjige o Harryju Potteru je nešto najbolje

Znamo da su proteklih tjedana krenule brojne inicijative koje su osmišljene kako bi nam olakšale krizu koronavirusa i skrenule nam pažnju. Nakon što je svijet poludio kad je Tom Hardy ponovno počeo pričati priče za laku noć, Daniel Radcliffe nova je senzacija – ovaj put za ljubitelje Harryja Pottera.

Sam Harry Potter čita nam prvo poglavlje priče o čarobnjaku koja ga je proslavila! U sklopu projekta ‘Harry Potter At Home’, slavni glumac sjeo je pred kameru i 25 minuta proveo čitajući prvo poglavlje knjigeHarry Potter i kamen mudraca.’

‘Harry Potter at Home’ ponovno oživljava priču o čarobnjaku

Upravo je on otvorio cijeli niz poznatih osoba koje će sjesti uz knjigu zbog koje se svijet zaljubio u priče J.K. Rowling. U projekt je uključeno 17 poglavlja, a poznato je da će neke od njih čitati Eddie Redmayne, Dakota Fanning, Stephen Fry pa čak i – sasvim neočekivano – David Beckham! Snimke je moguće pregledati na službenoj stranici Wizarding World. U najavi koju su objavili na Instagramu dobili smo sneak-peak brojnih snimki.

Na njoj ujedno postoji bogati sadržaj u kojem će ljubitelji kultnih knjiga zaista uživati poput kvizova i arhive priča. Nedavno su lansirali još jednu super vijest; fanovi diljem svijeta mogu slati svoje ilustracije određenih scena iz prve knjige o Harryju Potteru i postoji šansa da će se iste pojaviti u nekom od videa u kojem zvijezde čitaju priču.

Izvrstan je ovo način da upoznate svoje mlađe članove obitelji ili djecu s knjigama J.K. Rowling koje su mnogima od nas obilježile djetinjstvo – ili da jednostavno i sami uživate u interpretacijama.

Foto: Wizarding World, IMDb

Učitati još
Zatvori