Najveće svjetske sportske priče  u četiri odlične knjige za velike i male

Najveće svjetske sportske priče u četiri
odlične knjige za velike i male

365 sportskih priča knjige Bruno Kovačević
Bruno Kovačević

Život se ne mjeri brojem udisaja, već brojem trenutaka od kojih zastaje dah. Uspomenama koje nam se urežu duboko u sjećanja i slikama koje ožive čim zažmirimo. Osmijeh Dražena Petrovića nakon još jedne trice Dream team-u, poza Usaina Bolta nakon prelaska kroz cilj najbrže utrke u povijesti, Ivaniševićev poljubac u pehar usred Wimbledona, slavlje Michaela Phelpsa nakon nevjerojatne 28. Olimpijske medalje, bolno lice Janice nakon spuštanja Medvednicom bez štapa… pregršt takvih trenutaka opisano je u 365 sportskih priča.  

Autor projekta Bruno Kovačević 10 je godina prikupljao anegdote i skrivene detalje o sportskim zvijezdama, obilazio borilišta diljem svijeta i svjedočio njihovim povijesnim uspjesima. Sve što je doživio i otkrio ispisao je na preko 800 stranica u kolekciji od 4 knjige: proljeće, ljeto, jesen i zima.  

365 sportskih priča knjige

Inspirativan tekst obogaćen je fantastičnim ilustracijama i poukama uz koje se svako dijete može lako zaljubiti u čistoću sporta. Knjiga je namijenjena prvenstveno djeci. Mogu im ih čitati djedovi i bake, tate i mame, a od 8. ili 9. godine mogu početi sami i tako sve do poodmakle životne dobi. Štivo je pisano tako da privuče i sve zaljubljenike u sport koji bi lako mogli pronaći puno detalja koje nisu znali, a neke će ih priče i vječno obogatiti. 

Tijekom 10 godina sam prikupljao priče za ove knjige čija je poruka da mladi pronađu svoju inspiraciju i motivaciju u životu upijajući znanja kroz najbolje sportske priče u povijesti. Pripremajući se za sportske prijenose kao komentator nailazio sam na nevjerojatne podatke, fantastične obrate tijekom najvećih sportskih događaja te sam ih odlučio spojiti u jednu cjelinu i objaviti kroz kolekciju 4 knjige. Ako bilo koje dijete u Hrvatskoj i svijetu pronađe inspiraciju da krene putem sporta, moja misija će biti uspješna.“ – izjavio je autor knjiga Bruno Kovačević  

365 sportskih priča knjige

Ambasador knjige je Pep Guardiola, jedan od najboljih nogometnih trenera na svijetu, a i kao otac troje djece odličan je uzor koji svojim pozitivnim primjerom dokazuje da su trud, rad i ulaganje, često i žrtva, temelj za uspjeh u životu i onome što radimo. Povodom predstavljanja je izjavio: 

„Jako mi je drago što sam dio ovog velikog projekta, ove nevjerojatne knjige koju je Bruno napravio. Siguran sam da će knjiga biti inspirativna posebno djeci, ali i odraslima diljem svijeta.“  

Knjige za djecu djeluju na razvoj njihove osobnosti, društvenih vještina jer su djeca u razvojnim godinama najviše otvorena za učenje, impresioniranje, motiviranje uz pozitivne primjere. Važno je zadržati djeci pozornost uz sadržaj koji im pomaže u izgradnji inteligencije, hrabrosti, brige za sebe i druge, a upravo edukativna i inspirativna literatura za djecu, kao što je knjiga „365 sportskih priča“, pomaže izgradnji ličnosti.  

Idealan poklon za djecu i odrasle „365 sportskih priča“ možete kupiti na web shopu www.365sportskihprica.com, u Tisak media centrima i u knjižarama Školske knjige.  

Darovati knjigu i znanje nešto je najvrjednije što možete pokloniti djetetu, malom čovjeku kojeg želite izvesti na pravi put i učiniti ga velikim u našem svemiru.  

365 sportskih priča knjige Ivica Kostelić
Ivica Kostelić
365 sportskih priča knjige Dino Rađa
Dino Rađa
365 sportskih priča knjige Bruno Kovačević i Kolinda Grabar Kovačević
Bruno Kovačević i Kolinda Grabar Kovačević
365 sportskih priča knjige Iva Radić i Severina
Iva Radić i Severina
365 sportskih priča knjige Krešimir Renzo Prosoli
Krešimir Renzo Prosoli
365 sportskih priča knjige Bruno i Matea Kovačević
Bruno i Matea Kovačević
365 sportskih priča knjige Kazimir Bačić i Bruno Kovačević
Kazimir Bačić i Bruno Kovačević
365 sportskih priča knjige Nina Badrić
Nina Badrić
365 sportskih priča knjige Maja Cvjetković Kević
Maja Cvjetković Kević
365 sportskih priča knjige Ana Hanžeković
Ana Hanžeković
365 sportskih priča knjige Nikolina Brnjac
Nikolina Brnjac

Foto: PR

Učitati još
Zatvori