Beograd dobiva novi festival elektronske glazbe

Beograd dobiva novi festival
elektronske glazbe

Kalemegdan Summer Festival predstavlja projekt koji je nastao od ideje da Beograd dobije svoj veliki festival elektronske glazbe, na jednoj od najljepših lokacija u gradu, Beogradskoj tvrđavi.

Kalemegdan Summer festival Beograd

Budite dio priče, od njenog samog početka i sudjelujte u izgradnji festivala, koji će iz godine u godinu prerasti u veliku manifestaciju, gdje će okupljati brojne posjetitelje iz Srbije i zemalja regije, ali i turiste iz raznih krajeva svijeta.

Tijekom ljetnih mjeseci upravo na ovoj atraktivnoj lokaciji u sklopu festivala, bit će organizirana tri velika događaja – Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn. Happy Life je događaj kojim počinje fantastično ljeto a posjetiteljima nudi line up s poznatim imenima house i techno scene a održat će se 5. i 6. lipnja. Program festivala 3. i 4. srpnja će upotpuniti zanimljiva scenografija, mnoštvo performensa i vrhunski audio-vizualni spektakl koje predstavlja Serbia Wonderland, program upotpunjen fantastičnom prirodom Kalemegdana.

Kalemegdan tvrđava Beograd

Za sami kraj festivala, 28.kolovoza održat će se Tropical Inn, noć vrelih, techno bitova, šarenih tropskih boja, scenografije s palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. Kupite svoju kartu za Kalemegdan Summer Festival putem sustava Eventim i osigurajte sebi ulaz na tri najveća događaja ovog ljeta u Beogradu.

Foto: Shutterstock

Učitati još
Zatvori