Jonathan ima novi singl ‘Heaven’

Jonathan ima novi singl
‘Heaven’

Jonathan 04 - photo Doris Fatur post

Singl ‘Heaven’ prva je službeno objavljena pjesma s izdanja ‘To Love…’, mini albuma od 7 pjesama čiji je se izlazak dogoditi u lipnju. Bit će to prvi dio albuma čiji će drugi dio, nazvan ‘Or To Hold’ biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti drugo Jonathanovo izdanje.

Pjesma ‘Heaven’ snimana je tijekom ožujka u studiju Jork u Kopru, a dodatna nasnimavanja obavljena su u travnju u riječkom G.I.S.-u gdje je snimka i masterirana. Kompletnu produkciju potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na oba Jonathanova izdanja – debi albumu ‘Bliss’ i maxi singlu ‘Getting Closer Is Keeping Us Apart’. Uz bend u pjesmi su svirali Ivan Kovačić Kova (saks), Darko Terlević (klavir), Tea Grubišić Mihalić (violina), Eduard Kraljić (violina) dok je prateće vokale otpjevala Ana Jakšić.

Jonathan 06 - photo Doris Fatur post

Uz nove materijale bend je pripremio novi set fotografija čija autorica Doris Fatur s kojom je grupa radila dosadašnje fotografije. Styling, uz Doris, potpisuju Ana Fucijaš i Marija Koštić, frizure su napravljene u salonu She Cuts Your Hair, a na snimanju u zagrebačkom klubu Super Super korištena su odjela Ivice Klarića.

Foto: Doris Fatur

Učitati još
Zatvori