Jennifer Lawrence i Chris Pratt sami u svemiru

Jennifer Lawrence i Chris
Pratt sami u svemiru

passengers1

Jennifer Lawrence i Chris Pratt udružuju snage u akcijskom znanstveno-fantastičnom filmu ‘Putnici’ koji ovog prosinca dolazi na velika platna. Osim dvoje trenutno vrlo popularnih glumaca i misteriozne radnje, iza filma stoji i snažno redateljsko ime: Morten Tyldum, nominiran za Oscara za ‘Igru oponašanja’ 2014. godine.

Radnja prati Auroru (Lawrence) i Jima (Pratt), dvoje putnika na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, putovanje postaje smrtonosno nakon što ih komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada otkriju istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

passengers2

Scenarij za film potpisuje Jon Spaihts, autor filmova ‘Crni sati’ i ‘Prometej’ te nadolazećih hitova ‘Doktor Strange’ i ‘Mumija’. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jest i ta da se još 2007. godine scenarij za upravo ovaj film nalazio na tzv. crnoj listi – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvijek nisu producirani. Za vrijeme pretprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Keanua Reevesa, Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt bili su zainteresirani za glavne uloge u prije nego su one pripale Jennifer Lawrence i Chrisu Prattu.

‘Putnici’ u domaća kina stižu krajem godine, a do tada pogledajte prvi napeti trailer.

Učitati još
Zatvori