Pimp my Pump pomaže Nepalu

Pimp my Pump pomaže Nepalu

U sklopu Pimp my Pump ‘Putujuće izložbe’ koja se 16. i 17. svibnja održava na 6. peronu Glavnog kolodvora u Zagrebu održat će se i humanitarna prodaja fotografija čiji će sav prihod ići za pomoć stradalima od potresa u Nepalu.

pimpmypump post 1

Povodom povratka jednog od članova kolektiva iz potresom pogođenog Nepala, rodila se ideja o organiziranju akcije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Uz fotografije Pimp my Pump radova, na prodaju za isti cilj, bit će ponuđeno i pedesetak najboljih fotografija hrvatskih državljana koji su zadnjih nekoliko godina sa Jungle Tribe putničkom agencijom putovali po Nepalu, a neki od njih našli su se i za vrijeme potresa na licu mjesta.

pimpmypump post 2

Kako je već najavljeno, ovog vikenda poštanski kolosijek 6. perona Glavnog kolodvora u Zagrebu, bit će dom jedinstvenoj izložbi. Fotografije dosadašnjih radova Pimp my Pumpa bit će izložene u vagonu (Uass-z 82 78 9250 900-7) koji je dio Zbirke željezničkih vozila i dijelova Hrvatskog željezničkog muzeja, u vlasništvu HŽ Infrastrukture.

pimpmypump post 3

U preostala tri vagona HŽ putničkog prijevoza moći će se razgledati pumpe specijalno oslikane za ovu priliku, doživjeti projekcije legendarnih filmova poput ‘Marleyja’ koje su posebno za ovaj događaj ustupili Restart i Dokukino dok će Buffet vagon biti rezerviran za opušteno druženje. Organizatori su mislili i na najmlađe koji će moći sudjelovati na likovnim radionicama Udruge Praktikum. Namijenjene su djeci od 6 do 12 godina, a za prijavu i dodatne informacije, potrebno je kontaktirati info@udruga-praktikum.hr najkasnije do petka.

pimpmypump post 4

U večernjim satima, okupljeni će moći zaplesati, a za njih će beatove birati Jeff Jarunsky, Zac, Carlito i M.I.L.E.. Cjelokupno događanje omogućeno je uz velikodušnu podršku Grada Zagreba, HŽ Infrastrukture, HŽ putnčkog prijevoza, Systema Frontis print studija i adidasa. Za sve informacije o izložbi i humanitarnoj akciji pratite Facebook stranicu kolektiva.

Učitati još
Zatvori