Uskoro počinje najdraži nam glazbeni festival u unutrašnjosti Hrvatske

Uskoro počinje najdraži nam glazbeni
festival u unutrašnjosti Hrvatske

Ferragosto JAM 11

Manje od mjesec dana ostalo je do početka velikog ljetnog okupljanja na Orahovačkom jezeru kada Ferragosto JAM 11 dovodi mnoštvo senzacionalnih imena. Festival s jednim od najuzbudljivih i najvećih lineupa u okvirima domaće i regionalne scene svoje će zagrijavanje „19 dana do Ferragosta“ održati u četvrtak, 12. srpnja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala. U ugodnom ambijentu jednog od najljepših zagrebačkih vrtova, pod svjetlima ljetne pozornice nastupit će neki od izvođača koji stižu na Ferragosto ili su nastupali ranijih godina. Akustične kraće setove pripremaju Domagoj Šimek (She Loves Pablo), Chris Ian (Killed A Fox), Zoki (Losing To You) feat. Igich (Debeli Precjednik), Svemirko i Playground Hustle. Okupljeni će imati priliku osvojiti festivalske ulaznice.

Spektakularan ulazak u drugo desetljeće postojanja Ferragosto će doživjeti od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru gdje će okupiti 50 izvođača raspoređenih na čak pet pozornica. U narednim danima bit će objavljen i raspored lineupa po danima.

Ulaznice i paketi

Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 120 kn za sve dane festivala odvija se putem Entrio sustava (goo.gl/GS5ePU), a uskoro će biti u ponudi i na ostalim prodajnim mjestima u više gradova. Ova cijena na snazi je do utorka, 10. srpnja kada će ulaznice poskupjeti, a u prodaju kreću i jednodnevne ulaznice.
Festivalski paketi sadrže festivalsku ulaznicu, torbu, majicu, ljuti umak, poklone od sponzora i pokoje iznenađenje, a mogu se nabaviti po cijeni od 230 kn u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18).

Kompletan lineup

Darko Rundek – Apocalypso Now, Zabranjeno Pušenje, Hladno Pivo (Old School & Greatest Hits), Tram 11, Pips, Chips & Videoclips, Let 3, TBF, Jinx, Krankšvester, Zdenka Kovačiček, Bolesna Braća, Bad Copy, High5, Mašinko, She Loves Pablo, Sassja, Chui, Mangroove, Maja Posavec, Šank, Svemirko, Rens Argoa, Gužva u 16-ercu, Killed A Fox, Tyger Lamb, J.R. August, Bojana Vunturišević, Paul The Walrus, Bruto Geto, Sfumato, Knutov Kofer, Playground Hustle, DJ Kneža, Mario, Omer, Oliver, Disctinctive, Zembo, Fixsell, Babilonska, Sugar Lobby, Stoka – Predstava “Stara Škola Kreka – Iz Tame U Svjetlo”. Ferragosto JAM organizira K.L.U.B. Dostava Zvuka.

Foto: Filip Bušić i Samir Cerić Kovačević

Učitati još
Zatvori