U Lisinski dolazi mjuzikl u čast Charlesa Aznavoura

U Lisinski dolazi mjuzikl u čast
Charlesa Aznavoura

Formidable! Aznavour – The Story of a Legend

Charles Aznavour, francuski autor, skadatelj, šansonijer i glumac simbol je za iskrenu strastvenost i melodramatičnost koja spaja ritmove jazza sa šansonom, a u Lisinskom će se, njemu u čast, 22. prosinca održati jedan poseban mjuzikl „Formidable! Aznavour – The Story of a Legend“.

„Formidable! Aznavour“ mjuzikl je o životnoj priči tankoćutnog umjetnika, jedne od najvećih svjetskih glazbenih legendi, ispričanoj kroz njegove nezaboravne pjesme. Doživite bogatstvo romantičnog i sjetnog prizvuka šansone u čarobnom ambijentu Lisinskog u doba adventa.

Aznavoura na pozornici utjelovljuje Jules Grison – jedan od najdarovitijih umjetnika svoje generacije. Svjetsku slavu donijela mu je uloga u mjuziklu Romeo & Juliette dok je hommage jednom od najvećih šansonijera i kantautora našega vremena zaradio lovorike najistaknutijih svjetskih glazbenih kritičara. Zvjezdanoj postavi priključuje se i producent Gil Marsalla u čijem je mjuziklu „Piaf! The Show“ prošle godine uživala i oduševljena zagrebačka publika.

Ideja o ovom mjuziklu nastala je 2016. godine, kada ju je objeručke prihvatio i sam Aznavour, koji nas je nažalost napustio dvije godine kasnije. Veličanstveno slavlje njegova života koje na svjetskim pozornicama dostojno pronosi njegove melodije, stavljajući naglasak na njegov besprijekorno čist i zvučan, istovremeno dubok i zagasit glas, pravi je dragulj trenutne glazbene produkcije na svjetskoj sceni.

Zato ne propustite ovaj zadivljujući maestralni show! Priča o čovjeku koji je tijekom 70 godina karijere napisao više od 800 pjesama, snimio ih preko 1200 na različitim jezicima te prodao 180 milijuna albuma diljem svijeta, 22. prosinca na pozornici Lisinskog u izvedbi vrhunskog Julesa Grisona!
Ulaznice po cijenama od 200, 250, 300 i 330 kn mogu se kupiti na www.lisinski.hr te na blagajni Dvorane.

Učitati još
Zatvori