Tia novo lice glazbeno lice ovih prostora, izbacila je prvi singl “Ego”

Tia novo lice glazbeno lice ovih prostora, izbacila je prvi singl “Ego”

Tia, novo lice glazbene scene ovih prostora, za sebe kaže kako je oduvijek znala svoj put, a na tom putu zvijezde su se poklopile da tim glazbenog studija Républika i produkcijska kuća Sestrice stoje iza njenog prvog singla “Ego”. I to ne bez razloga.

Tia je svoje prve glazbene korake napravila u školi pjevanja, a kasnije je pod snažnim utjecajem svjetske r’n’b scene izgradila vlastiti upečatljiv stilski i vokalni imidž koji doslovno ostavlja bez daha. Bez daha je ostavio i Vlaha Arbulića iz studija Républika koji je Tiu prvi puta čuo na Instagramu.

“Ovoga ljeta me kontaktirao Vlaho, našli smo se i kliknuli odmah na prvu. Bila sam iznenađena, ali sam znala koliko sam ovo htjela. Stvarno imam sreće da mi se ostvario san i da nas je sudbina spojila. Sad već nekoliko mjeseci surađujemo i kao tim savršeno funkcioniramo”, izjavila je Tia.

Vlaho i njegov kolega Mihovil Šoštarić odgovorni su za glazbu, a “Ego” su u sliku pretvorile Sestrice – tim kojeg čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Tiu imamo priliku vidjeti i kao suverenu božicu, i kao lice u igri sa svojim odrazom, i kao čistu senzualnost – jer sve to ona i jest u borbi s “njegovim egom” o čemu govori njena istoimena pjesma. Ne preostaje nam nista drugo nego prepustiti vas “Egu” u isčekivanju svega što nam još Tia sprema.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori