Tia novo lice glazbeno lice ovih prostora, izbacila je prvi singl “Ego”

Tia, novo lice glazbene scene ovih prostora, za sebe kaže kako je oduvijek znala svoj put, a na tom putu zvijezde su se poklopile da tim glazbenog studija Républika i produkcijska kuća Sestrice stoje iza njenog prvog singla “Ego”. I to ne bez razloga.

Tia je svoje prve glazbene korake napravila u školi pjevanja, a kasnije je pod snažnim utjecajem svjetske r’n’b scene izgradila vlastiti upečatljiv stilski i vokalni imidž koji doslovno ostavlja bez daha. Bez daha je ostavio i Vlaha Arbulića iz studija Républika koji je Tiu prvi puta čuo na Instagramu.

“Ovoga ljeta me kontaktirao Vlaho, našli smo se i kliknuli odmah na prvu. Bila sam iznenađena, ali sam znala koliko sam ovo htjela. Stvarno imam sreće da mi se ostvario san i da nas je sudbina spojila. Sad već nekoliko mjeseci surađujemo i kao tim savršeno funkcioniramo”, izjavila je Tia.

Vlaho i njegov kolega Mihovil Šoštarić odgovorni su za glazbu, a “Ego” su u sliku pretvorile Sestrice – tim kojeg čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Tiu imamo priliku vidjeti i kao suverenu božicu, i kao lice u igri sa svojim odrazom, i kao čistu senzualnost – jer sve to ona i jest u borbi s “njegovim egom” o čemu govori njena istoimena pjesma. Ne preostaje nam nista drugo nego prepustiti vas “Egu” u isčekivanju svega što nam još Tia sprema.

Foto: PR

0