Omiljeni domaći glazbenik Petar Grašo ima novu pjesmu!

Omiljeni domaći glazbenik Petar
Grašo ima novu pjesmu!

Petar Grašo predstavlja novu pjesmu ‘Neće nas zauvik bit’. Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednih godina, te nakon posljednje uspješnice ‘Voli me’ koja se također ovjenčala brojnim nagradama za pjesmu godine, Grašo nakon dugo iščekivanja objavljuje novi singl. Kao i mnogo puta do sada pjesma je nastala vrlo spontano i u jednom dahu, zajedno s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike kao i vrhove ljestvica slušanosti:

‘Sjedio sam s Tončijem Huljićem u studiju, radeći na novom albumu, u pauzi mi je odsvirao melodiju i rekao da je to tema za seriju na Novoj TV, no da još ne zna kakav bi trebao biti tekst niti tko će je pjevati.’ priča Petar Grašo.

Glazbeniku se pjesma toliko svidjela da je odmah Huljiću predložio svoju ideju, te je pjesma nastala u to isto poslijepodne.

‘Čim sam čuo melodiju odmah me asociralo da u refrenu treba stajati ‘Neće nas zauvik bit’. Isti dan smo pjesmu dovršili, a već dan nakon Vjekoslava i ja napisali smo tekst u kratkom dahu i stvarno smo uživali radeći ga.’ ispričao je Petar.

Pjesma ‘Neće nas zauvik bit’ tako je postala naslovna pjesma nove humoristične serije Nove TV ‘Dar Mar’, koju ćete od večeras moći gledati u programu Nove TV, od 21.15h. Na setu serije snimljen je i spot i to u malom imaginarnom mjestu Dizmovu, a oko Petra su se okupili brojni glavni glumci serije – Ksenija Pajić, Martina Stjepanović, Milan Štrljić, Marko Braić, Fabijan Pavao Medvešek, Mia Anočić Valentić, Jan Kerekeš, Ankica Dobrić, Ana Begić Tahiri, Mia Mikulec, Robert Ugrina, Barbara Nola, Roko Sikavica, Siniša Ružić…

Uz svoj standardni glazbeni tim, u goste su pozvali španjolskog glazbenika Antonia Serana, jednog od najboljih usnih harmonikaša na svijetu.

‘Pjesma je uistinu nastala u jednom dahu i spontano kao što u krajnjoj liniji i nastaju najbolje stvari.’ 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori