Petar Grašo sutra će održati koncert na praznom splitskom Peristilu

Petar Grašo sutra će održati koncert na
praznom splitskom Peristilu

Prošlog mjeseca, na sami Uskrs, svojim koncertom u potpuno praznoj Milanskoj katedrali, Andrea Bocelli razgalio je milijune ljudi diljem svijeta koji su se uključili na njegov YouTube kanal kako bi posvjedočili zbilja nesvakidašnjem glazbenom nastupu. O njemu se još dugo pričalo, a pokloniti glazbu ljudima, ali ne samo glazbu, već i dobar osjećaj i nadu u bolje sutra, odlučio je i naš poznati pjevač Petar Grašo.

On će sutra nastupiti u svom rodnom gradu, i to na praznom splitskom Peristilu, a mi ćemo koncert pratiti na daljinu, putem televizijskog prijenosa.

Povodom ovog izvanrednog nastupa, Grašo je izjavio sljedeće: “Sretan sam što imam privilegiju u svom gradu, na jednom od najljepših trgova na svijetu, održati koncert i pokloniti ga i svom Splitu i svim ljudima koji će u četvrtak večer povodom Sv.Dujma, biti u svom domu, pred malim ekranima. Ovo je koncert optimizma, koncert svjetla i koncert slavlja. Radovali smo mu se, nekako nam se čini da vidimo svjetlo na kraju tunela u kojem smo svi bili protekla dva mjeseca”.

Grašin koncert pratiti možete na drugom programu Hrvatske televizije, od 18:20 sati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori