Ovim se koncertima i festivalima veselimo ove jeseni

Ovim se koncertima i festivalima
veselimo ove jeseni

Neizvjesna jesen je pred nama, budno pratimo epidemiološke prilike i nadamo se svjetlijem scenariju nego prošle godine. Mnogo je toga zanimljivog najavljeno do kraja godine barem što se tiče glazbenih događanja. Neki festivali počinju već danas, a neke ćemo koncerte željno iščekivati do kraja godine. Složili smo popis najzanimljivijih događanja kojima se radujemo, a koja se, nadamo se neće odgoditi.

Dimensions festival

Dimensions festival počeo je danas i trajat će do utorka, a ovogodišnja lokacija ovog festivala elektroničke glazbe je Tisno, blizu Murtera. Impozantan lineup za kraj ljeta možete provjeriti ovdje. A ako dobro isplanirate, na festival možete krenuti već sutra nakon posla.

Outlook festival

Outlook inače bratski festival Dimensionsu po organizaciji i nekadašnjoj lokaciji, ove godine također se održava u Tisnu, dva dana nakon završetka Dimensionsa od 9.do 13. rujna. Drum&bass, reggae, hip-hop i brojni srodni žanrovi zabavljat će okupljene u nešto manjem kapacitetu nego što smo navikli, ali ne sumnjamo u dobroj atmosferi.

Foto: Facebook

Pipsi u dvorištu ALU

Iako je ovaj koncert trebao biti održan na Šalati (kako prošle tako i ove godine) epidemiološke mjere to jednostavno ne dopuštaju. 11.i 12.rujna rezervirajte za Akademiju likovnih umjetnosti i koncerte za pamćenje.

Andrea Bocelli

Vraća se vrijeme putovanja, a ima li išta bolje otputovati negdje na dobar koncert? Ljubljana i koncert Andree Bocellija se čini kao dobar izbor. Za koncert 20.studenog karte su u prodaji.

IAMDDB

IAMDDB britanska popularna zvijezda dolazi u Zagreb, u tvornicu kulture 13.prosinca 2021. Prije dvije godine slušali smo je na Sea Star Festivalu u Umagu, a ovih godinu i pol pandemije zaželjeli smo se kvalitetnih i urbanih stranih izvođača.

Foto: Facebook, Unsplash

Učitati još
Zatvori