Miki Solus ima koncert u kinu Kinoteka

Miki Solus ima koncert u kinu Kinoteka

2_foto Marina Uzelac

Miki Solus na FonoKinoteci

Nestašan šansonijer, reper i neobično zabavan provokator Miki Solus stiže u petak, 23. ožujka u Kinoteku gdje će u sklopu glazbenog programa FonoKinoteka održati svoj prvi sjedeći koncert.

Zagrebačkoj publici predstavit će nove pjesme s duhovitim i originalnim tekstovima s posljednjeg albuma ‘Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama’, koji je ove godine ujedno i nominiran za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne i klupske glazbe. Uz to, izvest će i hitove s prošlih izdanja, kao što su ‘Hipster’, ‘Pun kufer’, ‘Život je palačinka’ i ‘Mrtav je Johnny’, u potpu-no novim cartoon-gypsy-jazz aranžmanima.

3_foto Marina Uzelac

Nakon tri studijska albuma (‘Muzika sumnjive kvalitete’, ‘Muzika za djecu i penzionere’, ‘Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama’), jednog live albuma (‘Muzika za klavir, bas i cajon’) i jednog albu-ma kazališne glazbe (‘Carevo novo ruho’), Miki Solus nastavlja potragu za novim zvukom i original-nim idejama u formi trija. Tako će mu se na zagrebačkom koncertu pridružiti Marko Lucijan Hra-šćanec (sax/klarinet) i Frane Visković (bas/djembe).

Koncert počinje u 21 sat. Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u sustavu i na prodajnim mjestima ulaznice.hr te na blagajni kina. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 40 kn.

1_foto Marina Uzelac

Dvoje sretnika može osvojiti 2 ulaznice pošalje li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila MIKI SOLUS do 11. ožujka u 12 sati kada objavljujemo sretnog dobitnika ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Lani Mesić i Ines Lukić!

 

Učitati još
Zatvori