Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca zajedno na filmskom platnu

Metallica i Simfonijski orkestar San
Francisca zajedno na filmskom platnu

Metallica & Simfonijski orkestar San Francisca

Kako bi na veličanstven način proslavili dvadesetu godišnjicu nastupa koji je održan 1999., Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca ponovo su zajedno 09. listopada zbog S&M². Ulaznice za ovu ekskluzivnu svjetsku projekciju koja nema reprizu već su u prodaji na www.metallica.film. U filmu ćete doživjeti originalne aranžmane iz prvog izdanja, ali i mnoge nove pjesme koje su izdane u posljednjih 20 godina.

Jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, dolazi na velika platna početkom listopada gdje ćete imati priliku vidjeti nastup zajedno sa Simfonijskim orkestrom San Francisca, pod nazivom S&M².Originalne koncerte S&M, Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca izveli su pod ravnanjem Michaela Kamena u proljeće 1999. u Berkeley Community Theatre. Koncert koji ćete gledati 09. listopada uključuje izvedbe originalnih aranžmana koje će sada po prvi put izvesti uživo nakon 20 godina, a na repertoaru su i nove pjesme za čije je aranžmane zadužen Bruce Coughlin.

U projekt je uključen i legendardni dirigent simfonijskog orkestra, Michael Tilson Thomas kojem je ovo i posljednja sezona na poziciji glazbenog direktora orkestra. Prva suradnja dvaju legendi San Francisca, Metallice i Simfonijskog orkestra San Francisca bila je nevjerojatan trenutak u glazbenoj povijesti prije dva desetljeća, a album S&M nagrađen je Grammyijem.

Ponovnom suradnjom 2019.godine, okupili su se kako bi izveli S&M² te odali posebnu čast legendarnoj suradnji, a fanovi diljem svijeta zahvaljujući Trafalgar Releasingu na ovaj način dobivaju priliku koja se doista ne propušta. Vama najbliže CineStar kino pronađite na www.metallica.film. Interes obožavatelja je velik, što dokazuje činjenica da su se ulaznice kupovale čim su puštene u prodaju.

Bend iza sebe ima više od 120 milijuna prodanih albuma, preko 2.5 milijardi streamova, 9 Grammyija, višestruke MTV nagrade te mjesto u Rock & Roll kući slavnih od 2009.  Trenutno se nalaze na svjetskoj turneji “WorlWired” koja je započela 2016. a nastavlja se i tijekom 2020. U lipnju 2018. bend je nagrađen jednom od najutjecajnijih glazbenih nagrada na svijetu: Sweden’s Polar Music Prize.

Učitati još
Zatvori