Malady Lane singlom All Of My Blood najavljuje prvijenac

Malady Lane singlom All Of My Blood
najavljuje prvijenac

Novim singlom „All Of My Blood“ zagrebački bend Malady Lane, predvođen autentičnim vokalom Chrisa Iana, otvara novo poglavlje stvaralaštva i najavljuje skorašnji izlazak prvijenca. S novom postavom benda koju čine članovi grupa Killed A Fox, She Loves Pablo i Pips, Chips & Videoclips hvataju topao, radiofoničan zvuk s primjesom nostalgije.

Chrisova nježna strana

Nadahnuta emotivnim tekstom o ljudskim odnosima i nesebičnom davanju, „All Of My Blood“ otkriva Chrisovu mekšu stranu glazbenog istraživanja u odnosu na žestoki matični bend Killed A Fox, a dopadljiv pop refren nesumnjivo razoružava i najzahtjevnije pozivajući na opetovano slušanje. Chris je autor teksta i glazbe pjesme, za snimanje je zaslužan Miro Kadijević, dok produkciju, miks i master potpisuje Leonard Klaić. Zasluge oko videospota idu Hrvoju Baudoinu, Vjekoslavu Paliniću, Marku Nemecu i Chrisu. U spotu se uz Chrisa i bend koji čine Pavle Gulić (Pips, Chips & Videoclips), Nenad Gajić (She Loves Pablo) i Hrvoje Baudoin pojavljuje i Chrisova majka Maja Štrbac u kombinaciji s fotografskim presjekom njenog života kao sentimentalan ‘walk down memory lane’.

Najava albuma prvijenca

Singl „All Of My Blood“ najava je albuma prvijenca „Nothing Is Too Far Anymore“ koji će uskoro izaći za diskografa Dostava Zvuka. Počeci Malady Lane sežu još u 2012., no osim nastupa uživo, za konačno zakucavanje studijskog rada trebalo se poklopiti više stvari. „Presretni smo što će album napokon uskoro ugledati svjetlo dana. S jedne strane se osjećamo kao
da nam je pao teret s leđa jer nam je tih 12 pjesama nekako visilo nad glavom zadnjih sedam godina. Neke pjesme datiraju još iz 2011., ali osobna emocionalna distanca od svega, promjene članova benda i nekoliko pauza u procesu produkcije albuma uzele su svoj danak. Kada smo krenuli
raditi s Leom i shvatili koliko zapravo materijal može kvalitetno zvučati, vratio nam se žar za ovim pjesmama, trenutno i jači nego prije!“ – pojašnjava Chris Ian. Malady Lane je bend Dostave Zvuka.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori