Provedite večer uz vrhunski jazz koncert na krovu Uranije

Provedite večer uz vrhunski jazz
koncert na krovu Uranije

Foto: Sanja Tušek

Svi smo se već toliko zaželjeli evenata i izlazaka tako da svaki novi jedva čekamo. S obzirom na to da bi nam u subotu trebalo biti lijepo vrijeme provedite ga na otvorenom uz vrhunski jazz koncert. Jazz gitarist Pavle Miljenović okupio je kolege, jazz glazbenike kako bi na krovu Uranije, ove subote u 18 sati, održali polusatni jazz koncert!

Jazz koncert možete pratiti i preko live streama

Koncert će uživo moći sa svojih balkona i prozora poslušati svi u susjedstvu. Ako pak niste blizu koncert ćete moći poslušati putem live stream linka na Urania.hr i platformi Rplus! Jazz koncert je besplatan za gledanje i slušanje. No, obzirom na donesene mjere radi suzbijanja širenja virusa, a zbog kojih su mnogi izvođači, umjetnici i glazbenici onemogućeni raditi i zarađivati, ovim putem iz organizacije su istaknuli da glazbenici primaju donacije. Ako želite donirati sredstva za njihov nastup, javite se na info@urania.hr gdje ćete dobiti više informacija.

Foto: Jure Živković

Vrhunski glazbenici na odličnoj lokaciji

Urania – prostor kreacije (Trg E. Kvaternika 3/3) je prostor posvećen kreativnom djelovanju, a posebice onom koje propituje sebe, društvo, svijet. Posebnu pažnju posvećuje kreativcima svih struka, u nastajanju ili već prepoznatima, koji su društveno angažirani, te razvoju publike kroz edukaciju i razmjenu iskustava i mišljenja. Njihovu predivnu krovnu terasu jedva čekamo posjetiti a ovo nam je idealna prilika. Bočić/Miljenović/Rupena/Šestak Standards Quartet čine: Mario Bočić – saksofon, Pavle Miljenović – gitara, Borko Rupena – bubnjevi, Zvonimir Šestak – kontrabas.

Foto: Sanja Tušek

Foto: Sanja Tušek, Jure Živković

Učitati još
Zatvori