EXIT festival 2020: Otkriveno prvih 20 izvođača koji će zapaliti Novi Sad

EXIT festival 2020: Otkriveno prvih 20
izvođača koji će zapaliti Novi Sad

@davidguetta

Poznati glazbeni festival EXIT održat će svoje jubilarno 20. izdanje 2020. godine. Veliku proslavu na Petrovaradinskoj tvrđavi zapalit će nevjerojatni izvođači koje je EXIT jučer otkrio  na svojoj službenoj stranici.

Velika glazbena imena variraju između žanrova. Tako će među udarnim zvijezdama biti legendarni David Guetta, jedan od najuspješnijih francuskih producenata i dobitnik Grammyja. Njegove hitove poput ‘Titanium’, ‘Sexy Bitch’, ‘Without You’, ‘Memories’, ‘Say My Name’ publika će tako moći čuti u Novom Sadu. Uz Guettu će nastupiti i miljenik publike već 20 godina, producent i DJ FatBoy Slim.

Lineup je dodatno osnažio megapopularni reper Tyga. Ako Tyga uopće treba predstavljanje onda je dovoljno znati da je jedan od najpopularnijih repera današnjice, a surađivao je s glazbenim zvijezdama poput Snoop Dogga, Offseta i Drakea.

Na pozornici EXIT-a nastupit će i trenutno vodeća britanska pop zvijezda, James Arthur. Probio se pjesmom ‘Impossible’ i ‘Say You Won’t Let Go,’ potpuno osvojio glazbene ljestvice, a ove je godine izbacio novi hit.

Među drugim udarnim imenima je i Boris Brejcha, nova zvijezda elektronske glazbe, produkcijski tro Meduza, brazilski metal bend Sepultura i mnogi drugi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori