Dimensions festival objavio prve izvođače

Dimensions festival objavio prve izvođače

Moodymann, Ben Klock, Hessle Audio, Surgeon, Lee Gamble, Surgeon samo su neki od imena koji će nastupiti na magičnoj tvrđavi Punta Christo u Puli u kolovozu ove godine. Dimensions festival objavio je više od 40 imena koji će svirati uživo na četvrtom izdanju popularnog festivala koji će početi u četvrtak 27. kolovoza a trajat će do nedjelje 30. kolovoza.

festival elektronske glazbe

 

Line-up pokriva široku paletu zvukova i glazbenih žanrova, od housea, techna do hip hopa, drum&bassa i disca. Za ljubitelje žešćeg elektronskog zvuka, ‘live act’ imat će Ben Klock, Rødhåd, Truncate, Anthony Parasole i DJ Deep dok će Moodymann, John Talabot, Delano Smith, Motor City Drum Ensemble, Lil’ Louis, Franck Roger, Jeremy Underground Paris i Osunlade zadovoljiti sve poznavatelje kvalitetnog housea.

Mnogi britanski izvođači prisutni su ove godine kao dio festivala, neki od njih su Horse Meat Disco, Paranoid London, Daniel Avery, Goldie, Doc Scott i Ben UFO. Dvije izdavačke kuće su najavile svoje live nastupe, Giegling i 22a Records. Među istaknutim elektronskim poslasticama važno je spomenuti Romare, dub techno dvojac Deadbeat & Tikiman i Intergalactic Gary. Još imena biti će dodano u mjesecima koji dolaze.

Pogledajte trailer za Dimensions festival:

Foto : Dan Medhurst

Učitati još
Zatvori