Dimensions festival objavio prve izvođače

Moodymann, Ben Klock, Hessle Audio, Surgeon, Lee Gamble, Surgeon samo su neki od imena koji će nastupiti na magičnoj tvrđavi Punta Christo u Puli u kolovozu ove godine. Dimensions festival objavio je više od 40 imena koji će svirati uživo na četvrtom izdanju popularnog festivala koji će početi u četvrtak 27. kolovoza a trajat će do nedjelje 30. kolovoza.

festival elektronske glazbe

 

Line-up pokriva široku paletu zvukova i glazbenih žanrova, od housea, techna do hip hopa, drum&bassa i disca. Za ljubitelje žešćeg elektronskog zvuka, ‘live act’ imat će Ben Klock, Rødhåd, Truncate, Anthony Parasole i DJ Deep dok će Moodymann, John Talabot, Delano Smith, Motor City Drum Ensemble, Lil’ Louis, Franck Roger, Jeremy Underground Paris i Osunlade zadovoljiti sve poznavatelje kvalitetnog housea.

Mnogi britanski izvođači prisutni su ove godine kao dio festivala, neki od njih su Horse Meat Disco, Paranoid London, Daniel Avery, Goldie, Doc Scott i Ben UFO. Dvije izdavačke kuće su najavile svoje live nastupe, Giegling i 22a Records. Među istaknutim elektronskim poslasticama važno je spomenuti Romare, dub techno dvojac Deadbeat & Tikiman i Intergalactic Gary. Još imena biti će dodano u mjesecima koji dolaze.

Pogledajte trailer za Dimensions festival:

Foto : Dan Medhurst

0