Božićni koncert Darka Rundeka & Ekipe u Vintage Industrial Baru koji se ne propušta

Božićni koncert Darka Rundeka & Ekipe u Vintage Industrial Baru koji se ne propušta

Kakva dvostruka slastica – Darko Rundek u četvrtak 19.12. po prvi puta stiže u Vintage Industrial i sa svojom Ekipom, pod božićnim predznakom koncerta, provest će vas kroz svoje najveće pjesme.

‘Još od vremena Haustora, preko Cargo orkestra do današnje Ekipe, Darko Rundek je bio i ostao jedna od najvažnijih crtica regionalne kantautorske scene’, istaknuo je Nikola Knežević (music-box).

Neponovljivi Darko Rundek i njegova Ekipa već su stvorili svoj autentični zvuk. Nakon što su turnejom “ApoCalypso Now” po velikim dvoranama diljem regije pokazali kako zvuči njihova reinterpretacija kultnog albuma koji je tako slavio 20 godina, a finale je bilo ispred 7000 fanova u Domu Sportova.

Iznimna grupa glazbenika premijerno stiže u Vintage Industrial i donosi svoj karijerni presjek pjesama koje svi znaju. U Ekipi je Rundek okupio mlade i već dobro provjerene sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu.

Intiman božićni koncert Rundeka & Ekipe

Cijene ulaznica su 100 kuna u pretprodaji i 120 kuna na dan koncerta, a kupiti ih možete u Vintage Industrial Baru, cafe baru Grif, preko sustava Entrio i DOS.

Broj ulaznica je limitiran zato požurite i osigurajte sebi i svojima najboljibožićni poklon uz Rundeka u intimnijem klupskom ozračju.

Dodatne informacije i obavijesti pronađite ovdje.

Foto: Vintage Industrial Bar, YouTube


Učitati još
Zatvori