Trap uz svijeće u Aquariusu: BUNTAI, KUKU$ i Krankšvester

Trap uz svijeće u Aquariusu: BUNTAI,
KUKU$ i Krankšvester

Navikavanjem na novo normalno svakako smo se morali opasno potruditi usvojiti nove navike barem što se izlazaka tiče. S obzirom na to da je glazbena i event industrija posebno teško podnijela udarac koji joj je zadao Covid -19, svako događanje koje se organizira posebno je cijenjeno. Publika se zaželjela izvođača a izvođači su se zaželjeli publike. Što se tiče regionalne trap i hip hop scene koja je posljednjih godina doživjela veliki boom, pogotovo među mladom i urbanom publikom, raznim mini eventima pokušava nadomjestiti sve propale koncerte i festivale ovog ljeta. Trap uz svijeće, serija je evenata koji uključuju tri koncerta najistaknutijih regionalnih izvođača u dva termina. Sve starta ovaj četvrtak koncertom trap grupa KUKU$ i BUNTAI, a nastavlja se koncertom Krankšvestera sljedeći tjedan.

Trap uz svijeće otvara KUKU$

U četvrtak (9. srpanj) na otvorenoj terasi kluba Aquarius nastupit će KUKU$. Apsolutni asevi lokalne i regionalne trap scene, miljenici žanra, na domaćem će teritoriju zabavljati, ionako na njih, nabrijanu publiku. Posjetitelji se ne trebaju bojati za sigurnost jer će se koncerti održavati prema propisima, uz potrebne razmake i dezinfekciju a u prodaju je pušteno samo 150 ulaznica.

BUNTAI nastavlja niz

Nakon KUKU$a na pozornicu se isti dan penje zagrebački trap sastav BUNTAI u posebnom izdanju s bendom. Dolazi napraviti kaos pred domaćom publikom. Inače redoviti rezidenti lokalnih i regionalnih festivala ovog žanra, predvodnici su nove mlađe glazbene generacije.

Apsolutni vladari scene Krankšvester

Za kraj serije evenata Trap uz svijeće, pred zagrebačku publiku 16. srpnja dolazi osječki dvojac, prvak žanra Krankšvester. Rubni, satirični, specifični, dugo su na sceni a svakim novim izdanjem postaju sve bolji. Publika je za njima doslovno poludjela a poprilično nam je jasno i zašto. Za ovaj koncert je također u prodaju pušteno samo 150 ulaznica.

Ulaznice za oba koncerta koje organizira Ground zero mogu se kupiti preko Entrio sustava. Warm up eventi za sve koncerte održavat će se subotom u premium sneaker i streetwear store-u approved. Povodom lansiranja weba approved.style. Na eventu vas očekuju DJ nastupi i druženja s izvođačima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori