Adele “30” je najprodavaniji album godine

Adele “30” je
najprodavaniji album godine

An Audience With Adele, 21 November 2021 Singer/songwriter Adele holds a live televised concert at The London Palladium following the release of her new album “30”. “An Audience With Adele” was filmed in front of a selected audience of friends, family, fans and her own personal heroes. Pictured: Adele,,Image: 644312270, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Kraj godine uvijek je zanimljiv u glazbenom svijetu pa tako ni ovaj nije drugačiji. Ono što uvijek iznova iznenadi su nove najave, ali i trijumfi određenih glazbenika. Jedna od njih je i Adele, čiji je novi album “30” samo mjesec dana nakon što je izašao postao najprodavaniji album godine.

Adele “30”

Album se prodao u 146 tisuća kopija, a uvjerljivo drži rekord kao u fizičkim tako i u digitalnim izdanjima. Nakon gotovo pet godina stanke Adele je napokon izbacila dugoočekivani album naziva “30”. Kada je 2019. godine objavila da se razvodi od tadašnjeg muža Simona Koneckija, s kojim ujedno ima i dijete, prva pomisao brojnih fanova bila je da je u pripremi novi album. Mnogi fanovi su bili u pravu jer je upravo razvod prethodio kreiranju novog albuma.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori