Otkriveni prvi izvođači petnaestog izdanja INmusic festivala

Otkriveni prvi izvođači petnaestog
izdanja INmusic festivala

INmusic festival

Ispred nas je još jedna jako dobra koncertna i festivalska godina. Nakon misteriozne najave INmusic Festivala koja je otkrila tek 22., 23. i 24. lipanj kao datume održavanja, nestrpljivo smo iščekivali imena prvih izvođača koje ćemo gledati na pozornici zagrebačkog festivala. Baš kao i svake godine, dvadeseto izdanje jednog od najpopularnijih europskih glazbenih festival u Zagrebu će sljedeće godine bez sumnje ugostiti odlične izvođače.

Nedavno, otkriveni su prvi izvođači koji obećavaju mnogo i zbog kojih ćete požuriti po svoju festivalsku ulaznicu.

Otkriveni prvi izvođači INmusic festivala 2020.

Prije desetak dana stigla je vijest da američki bend Deftones u 2020. godini stiže na INmusic festival. Jučer, INmusic je objavio ime drugog headlinera festivala koja je izazvala oduševljenje vjerne INmusic publike. Na petnaesti po redu INmusic stiže Beck, sedmerostruki dobitnik nagrade Grammy, multitalentiran umjetnik i beskompromisan istraživač glazbenih žanrova.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji će se održati od 22. do 24. lipnja 2020. možete kupiti putem službenog web shopa, dok su sve dodatne informacije dostupne su na inmusicfestival.com te na INmusicovim društvenim mrežama.

Foto: INmusic Festival

Učitati još
Zatvori